Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
17:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепродзержинские экологи настаивают на комплексной проверке состояния водоканала

Днепродзержинские экологи настаивают на комплексной проверке состояния водоканала
11 червня Дніпродзержинська громадська екологічна організація «Голос природи» оприлюднила відкрите звернення з вимогою про комплексну перевірку стану Дніпродзержинського водоканалу у зв’язку з виникненням частих поривів каналізаційних колекторів.

Про це повідомив виконавчий директор громадської організації «Голос природи» Євген Колишевський.

За словами Євгена Колишевського, одним з поштовхів до підготовки звернення та підготовки громадської думки на підтримку вимог екологів став випадок з проривом каналізаційного колектору на вул. Комінтерна у Дніпродзержинську, коли доведені частими поривами каналізації мешканці вулиці перекрили рух вулицею та заблокували доступ ремонтних бригад водоканалу з вимогами не латати діри у колекторі, а перенести його із заселеної території або ж відремонтувати надійно.

У зверненні «Голосу природи» йдеться про колишню практику прокладання потужних колекторів уздовж вузеньких вулиць, з використанням непристосованих матеріалів, що врешті решт і призводить до потужних аварій.

«Важкий спадок не виправдовує нездатність налагодити ефективну роботу з відведення та очищення каналізаційних стоків. Бунт жителів вулиці Комінтерна є, на жаль, виключенням із загальноприйнятої поведінки городян, які зазвичай терпляче ставляться до подібних аварійних ситуацій. На вимогу пікетувальників керівництво «Міськводоканалу» пообіцяло до кінця червня виконати капітальний ремонт колектора та компенсувати матеріальні збитки постраждалих», — йдеться у зверненні.

Екологічна організація наполягає на проведенні ретельного аналізу забруднених ґрунтів у місті з урахуванням того, що підприємство водоканалу приймає і стоки промислових підприємств; готує звернення до обласної та міської влади щодо розробки плану заходів із зниження ризиків аварійних випадків, створення нової каналізаційної системи, визначення джерел капітального ремонту магістралей.

Довідка: Дніпродзержинська громадська екологічна організація „Голос Природи” (ДГЕО) створена у 1999 році. Напрямки діяльності: інформування населення про актуальні природоохоронні проблеми і шляхи їх вирішення, залучення громадськості до природоохоронної діяльності.
Gorod.dp.ua на Facebook.


р-к Горводоканал  (16.06.10 00:09): Евгений Колишевский, давно пора проводить проверку в водоканале. Наши руководители ничего не делают для того, чтоб такие аварии не повторялись. Терещенко бросается пустыми обещаниями, и дальше обещаний дело не заходит. Капитального ремонта коллектора не будет. Наш многоуважаемый директор уже забыл, что была эта авария. Ему глубоко параллельно, что пострадали люди. Сейчас у нас в водоканале нет денег, чтоб выдать нам зарплату за май. Мы за апрель получили только 8 июня, а должны были получить до 25 мая!!! А проверку делайте обязательно, только ПРОВЕРЬТЕ, а не поставьте галочку, что проверка прошла!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте