Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
19:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Госгорпромнадзор признал неудовлетворительной работу ОАО «ДнипроАзот» относительно безопасности труда

Госгорпромнадзор признал неудовлетворительной работу ОАО «ДнипроАзот» относительно безопасности труда
Держгірпромнагляд визнав незадовільною роботу ВАТ «ДніпроАзот» щодо безпеки праці.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Територіального управління Держгірпромнагляду України по Дніпропетровській області.

За оприлюдненими даними, з початку 2010 року на підприємстві сталося 4 нещасних випадки.

Наразі підприємству рекомендовано відсторонити від виконання функціональних обов`язків 10 посадових осіб та працівників, які не пройшли відповідного навчання з питань охорони праці; посилити контроль за дотриманням вимог безпеки, а також усунути інші порушення безпечного виконання робіт, виявлені інспекторами під час розслідування випадків травмування.

За систематичні порушення та неналежний контроль з боку служби охорони праці підприємства за організацією безпечного виробництва і дотриманням правил безпеки направлено подання про невідповідність займаній посаді керівника цієї служби.

Довідка: 1 січня під час виконання робіт у діючому електричному устаткуванні цеху каустичної соди ВАТ «ДніпроАзот» отримав термічні опіки обличчя та рук від електричної дуги 30-річний електромонтер з ремонту та обслуговування електрообладнання.
26 лютого під час виконання робіт на формовочній машині травматичну ампутацію правої руки було спричинено 58-річному машиністу скрудера.
22 квітня на підприємстві загинув 48-річний водій автотранспортного цеху. Після закінчення ремонту автокрану водій виїхав з приміщення ремонтно-механічних майстерень та зупинився на майданчику автотранспортного цеху поблизу одного із корпусів, не задіявши стоянкове гальмо. Після того, як водій вийшов із кабіни, автокран почав самовільно рухатись. Під час спроби відчинити водійські двері та зупинити автомобіль, водій був затиснутий між кабіною та стіною корпусу, в результаті чого отримав смертельні травми.
5 травня під час виконання стропальних робіт перелом ноги отримав 37-річний газорізальник.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Anna  (15.06.10 16:47): Пусть расскажут, где она соблюдается..? и...почему..?
И игнорируется она чаще теми, кто за неё отвечает.
На компьютерных курсах, после урока по технике безопасности, преподаватель должна была уехать на пол дня. Оставить одних нас не могла из материальных опасений и предложила закрыть нас на это время на ключ. При том, что это 2 этаж и на окнах решётки. Все были не против. Я отказалась, объяснив, что при пожаре у нас не будет шансов . Меня не поддержали, посмеялись... но и не остались. Уже хорошо.
Ответить | С цитатой
marek  (15.06.10 09:44): Простое сведение счетов. Руководству держгирпромнагляду очень хотелось, чтоб новое руководство Азота приползло на коленях, а когда этого не случилось, начались наезды.
Относительно н/с:
1.Первый пострадавший - деж.электрик 1 января напился у себя в мастерской и полез воровать медные детали ячейки, которая находилась под напряжением. От перепоя рука дрогнула, коротнуло, обожгло дугой...
2. Опытный машинист экструдера участка одноразовой посуды полез доставать оборвавшуюся ленту полистирола в зону смыкания прессформ без обесточивания аппарата.
3. Водитель 1 класса НЕ ПОСТАВИЛ НА РУЧНИК автокран!!! Последствия - читай выше.
4. БРИГАДИР!!! (он-же старший при выполнении данных погрузочно-разгрузочных работ), после погрузки груза на машину сиганул с кузова на землю, неудачно, при этом, приземлившись.
Во всех 4-х случаях действовали опытные работники, прошедшие все мыслимые инструктажи и проверки знаний и которых в шею никто не гнал.
Кстати, в 2009-м н/с на предприятии не было вообще!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте