Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
16:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Благотворительность и музыка

2:39 / 6.74 Mb
Благодійність і музика — цілком сумісні речі. Таку істину 8 червня доводили в Дніпропетровську. В міському драматичному театрі імені Горького пройшов концерт, кошти від якого віддадуть на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями.

І Шопен, і Моцарт, і музиканти, які грають зі сцени, і глядачі, що купили білет — всіх об”єднала добра справа заради життя дітей. Насправді, нічого особливого — вони просто слухають чи грають музику, чим, власне, і допомагають, адже всі кошти, зібрані на концерті, підуть на лікування маленьких дніпропетровців. Ганна — киянка, та грати безкоштовно їй не шкода.

“Я вважаю, що це дійсно чудово, і музиканти, вони мають приймати участь в таких акціях, я рада, коли ми можемо чимось допомогти”, каже піаністка Ганна Федорова, м. Київ.

Ніякого блату: за квиток на концерт заплатили навіть ті, хто особисто знає музикантів і не вперше чує їхню гру. Горден прилетів з Америки— хотів просто підтримати улюблений оркестр. Про те, що концерт благодійний, зарані не знав, та дізнавшись, - зрадів.

“Ми знаємо цей оркестр, він грає неперевершено. Сюди прийшли, аби їх сьогодні підтримати. Ми заплатили за квитки, вони не дісталися нам безкоштовно, тож ми, виходить, теж допомагаємо. Я дуже рад, що так вийшло, це дуже добре”, каже Горден Гор.

Подібні акції для Дніпропетровська, на щастя, не новинка. Під час них вдається зібрати грошей для дітей з онкологічними захворюваннями, кошти на лікування яких вимірюються в сотнях, а то й тисячах доларів. Та в такі вечори волонтери, які завжди мають надію на порятунок життя, розуміють: сподівання не марні.

“Ми звернулися до цієї ідеї — створити такий концерт, сподіваюсь, не останній, аби приходили всі люди, всі, хто тільки не байдужий до цієї проблеми, аби врятувати наший дітей. Кожна людина має замислитися, що жодна дитина, навіть президента, не застрахована від цього, тому такі концерти — це святе”, каже мама-волонтер, Інна.

Для небайдужих, що не потрапили на концерт, завжди залишається шанс допомогти. Пожертвуванням у відділеннях дитячої онкології завжди раді, і не обов'язково давати гроші: тут чекають на донорство крові, ліки, або ж просто на посмішку. Благочинність не обов'язково має бути сумною: вона може бути високою, пов'язаною із Моцартом, чи Шопеном, або ж легкою.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте