Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
16:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 10 июня

Криминальная хроника на 10 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1 червня п. р. о 08.30 до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління від лікаря однієї із місцевий лікарень надійшло повідомлення про те, що з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом ребер, шоком 2-го ступеню, а також з алкогольною інтоксикацією був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився 50-річний мешканець м. Кривого Рогу, який 6 червня від отриманих травм помер.

За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції були затримані двоє непрацюючих, 45-ти та 20-річних місцевих мешканців один із яких є раніше судимим.

Як було встановлено, 1 червня о 00.05 в одному із будинків по вул. Серафімовича в м. Кривий Ріг чоловіки вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисники руками та невстановленим предметом завдали жертві смертельні тілесні ушкодження.

Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»).

9 червня п. р. о 18.30 до співробітників Апостолівського райвідділу міліції звернувся непрацюючий, 22-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що біля одного із будинків по вул. Визволення в Апостолівському районі невідомий чоловік намагався заволодіти велосипедом «Аист», але встиг заволодіти лише сумкою з продуктами харчування. Сума заподіяного збитку склала 30 грн.

За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Апостолівського райвідділу міліції затриманий непрацюючий, 19-річний місцевий мешканець.

За даним фактом, слідчим відділом Апостолівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України («Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)») та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

9 червня п. р. близько 16.00 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління, в ході проведення профілактичних заходів біля одного із будинків по вул. Косіора у непрацюючого, 46-річного місцевого мешканця було вилучено 100 патронів калібру 5,6 мм.

За даним фактом, слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте