Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
16:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 9 июня

Криминальная хроника на 9 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 червня п. р. о 03.05 до співробітників Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася непрацююча, 39-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 8 червня близько 03.00 біля одного з будинків по вул. 20 років Перемоги, в м. Дніпропетровськ невідомий чоловік, шляхом ривка заволодів ланцюжком з кулоном із жовтого металу. Сума заподіяного збитку склала 3 тис. 700 грн. За скоєння злочину співробітниками патрульної служби був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 28-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом Самарського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»).

6 червня п. р. о 12.30 до співробітників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Алтайській з закритою черепно-мозковою травмою виявлений труп чоловіка. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалого яким виявився непрацюючий, раніше судимий, 31-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками Баглійського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 32-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, в ніч з 5 на 6 червня чоловіки за місцем мешкання вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками завдав жертві смертельну травму. За даним фактом, слідчим відділом Баглійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте