Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
19:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 4 июня

Криминальная хроника на 4 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

2 червня п. р. о 02.30 до співробітників чергової частини Синельниківського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до однієї із місцевих лікарень з проникаючим пораненням черевної порожнини, відкритою черепно-мозковою травмою та переломом зводу черепа доставлений чоловік, який невдовзі помер. Постраждалим виявився 61-річний мешканець м. Енергодар. За скоєння злочину співробітниками Синельниківського міського відділу міліції був затриманий 57-річний брат вбитого. Як було встановлено, 1 червня близько 21.30 родичі за місцем мешкання вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем та обухом молотка завдав жертві смертельні травми. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Синельниківського міського відділу міліції порушені кримінальні справи за ч. 2 ст. 15 («Замах на злочин») та ч. 1 ст. 115(«Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.

2 червня п. р. о 19.45 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулися двоє непрацюючих місцевих мешканців 30-ти та 25-ти років. Заявники повідомили про те, що в ніч з 25 на 26 квітня вони познайомилися з двома дівчатами та разом з ними вживання спиртні напої. Раптом, чоловіки втратили свідомість, а отямившись виявили зникнення трьох мобільних телефонів, DVD «SONY» та грошей у сумі 100 грн. Сума заподіяного збитку склала 3 тис 152 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції затримані 17-ти та 25-річні непрацюючі мешканки м. Дніпродзержинська. Зловмисниці після попередньої змови, додали в алкогольні напої сильнодіючий лікарський засіб «Клофелін» та заволоділи майном постраждалих. За даним фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»). Наразі, проводиться перевірка щодо причетності зловмисниць до скоєння інших аналогічних злочинів.

26 травня п. р. о 09.20 до співробітників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся 31-річний приватний підприємець. Заявник повідомив про те, що з 25 на 26 травня в період часу з 20.00 до 09.00 невідома особа, розбила скло вхідних дверей та зайшла до комп’ютерного магазину, після чого скоїла крадіжку семи моніторів, карток поповнення рахунку різних операторів у кількості 90 шт., а також грошей у сумі 1 тис. 400 грн. Загальна сума заподіяного збитку склала 35 тис. грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Дніпровського райвідділу міліції були затримані двоє 21-річних, непрацюючих, раніше судимих місцевих мешканців. Наразі, викрадене майно у зловмисників вилучене. За даним фактом, слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

2 квітня п. р. до співробітників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся непрацюючий, 34-річний мешканець м. Дніпродзержинська. Заявник повідомив про те, що троє невідомих чоловіків завдали йому руками удари по голові та тулубу та заволоділи двома мобільними телефонами, ланцюжком з білого металу, а також грошима у сумі 528 грн. Сума заподіяного збитку склала 1280 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління затримані троє неповнолітніх, один із яких раніше судимий. Наразі, викрадені мобільні телефони вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Баглійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»). Нині, зловмисники заарештовані та утримуються в Дніпропетровському СІЗО.

3 червня о 17.20 співробітниками сектору боротьби з економічними злочинами Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління було зібрано матеріал відносно співробітниці відділу управління земельних ресурсів Дніпродзержинської міської ради. Так, 3 червня близько 15.00 зловмисниця вимагала та отримала хабар у сумі 2 тис. доларів США від приватного підприємця за оформлення документів на земельну ділянку. Хабар у розмірі 2 тис. доларів США вилучений. Наразі, за даним фактом, прокуратурою району порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр  (04.06.10 20:47): Досить однієї судимості за незначний злочин. Наступне ув"язнення має бути довічним. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте