Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На развитие культуры из городской бюджет выделят 19 млн 147 тыс грн

На развитие культуры из городской бюджет выделят 19 млн 147 тыс грн
У Дніпродзержинську цьогорічний обсяг видатків міського бюджету у сфері культури та мистецтва становитиме 19 млн 147 тис. грн, що на 1291,4 тис. грн перевищує прогнозні розрахунки Міністерства фінансів, з урахуванням зростання чисельності працюючих у цій галузі.

Про це повідомило головне фінансове управління Дніпродзержинської міської ради.

З міського бюджету фінансуватиметься цього року новостворений комунальний заклад культури міської ради «Міський палац культури ім. Брежнєва» (на базі переданого до комунальної власності міста з балансу Мінтопенерго Палацу культури ім. Горького).
Чисельність працівників комунального закладу затверджена на рівні 50 штатних одиниць.

Запланована заробітна плата з нарахуваннями працівникам культури на 2010 рік по загальному фонду міського бюджету становитиме 10 млн 881,5 тис. грн. та із спеціального фонду – 579,5 тис. грн, що забезпечить утримання штатного та педагогічного персоналу закладів культури і мистецтва.

Педагогічний персонал затверджено у кількості 225 педагогічних ставок, з низ за рахунок бюджету – 201 педагогічна ставка, що становить 90%, утримуються за рахунок батьківської плати вихованців лише 24 педставки. Видатки на енергоносії бюджетних установ культури обраховані в обсязі повної потреби з урахуванням прогнозного зростання цін на 15,1% і становлять 1481,7 тис. грн.

Із загальної суми видатків на фінансову підтримку Дніпродзержинського театру ім. Лесі Українки враховано 5665,5 тис. грн, що на 1160,5 тис. грн перевищує показник 2009 року.

З міського бюджету Дніпродзержинська фінансуються 2 центральні бібліотеки, 8 бібліотечних філій, музей історії міста, 4 школи естетичного виховання, дві школи мистецтв та художня школа, комунальне підприємство «Дніпродзержинський музично-драматичний театр ім. Лесі Українки» та комунальний заклад міської ради «Міський палац культури ім. Брежнєва».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте