Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
19:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 2 июня

Криминальная хроника на 2 июня

1 червня п. р. близько 22.00 до співробітників Криничанського райвідділу міліції від чергового лікаря однієї з місцевих лікарень надійшло повідомлення про те, що з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини госпіталізована жінка. Постраждалою виявилася 59-річна мешканка с. Степанівка Криничанського району. За скоєння злочину співробітниками Криничанського райвідділу міліції затриманий непрацюючий 36-річний син жінки. Як було встановлено, 1 червня близько 18.00 за місцем мешкання родичі вжива ли спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухневим ножем завдав жертві вказані поранення. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Криничанського РВ порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень»).

1 червня п. р. о 00.50 до Павлоградського міського відділу міліції звернулася 26-річна оператор одного з комп'ютерних клубів. Заявниця повідомила про те, що цього дня о 00.30 в приміщенні комп'ютерного клубу невідомий чоловік, погрожуючи ножем, заволодів її сумочкою, в якій знаходилися 350 грн., мобільний телефон, а також пластикові банківські картки. Сума заподіяного збитку склала 1000 грн. За скоєння злочину співробітниками Павлоградського міського відділу міліції затриманий 30-річний місцевий мешканець. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Павлоградського МВ порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте