Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Принято решение благоустроить призаводскую площадь ДМК

Принято решение благоустроить призаводскую площадь ДМК
Виконавчий комітет Дніпродзержинської міської ради затвердив заходи щодо організації руху транспорту та виконання робіт з благоустрою призаводської площі ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського» — площі найбільшої у місті транспортної розв’язки пасажирських перевезень загального користування.

Рішення прийняте з метою забезпечення на території площі дотримання Правил благоустрою, безпеки дорожнього руху, ліквідації та недопущення у подальшому здіснення несанкціонованої торгівлі з урахуванням численних звернень та скарг населення.

Рішенням виконкому передбачено знесення на території площі дерев, що перешкоджають руху транспорту, встановлення відповідних дорожніх знаків, ремонт дорожнього покриття та нанесення розмітки, впорядкування трамвайної колії на території, прилеглій до призаводської площі.

Управлінню транспорту і зв’язку міської ради доручено провести аналіз руху маршрутів, які відправляються із призаводської площі, опрацювати питання оптимізації маршрутів. Планом заходів також передбачене виконання опорядження будівлі диспетчерської КП «Трамвай», розташованої на призаводській площі.

«Ми повинні створити у Дніпродзержинську якісну систему пасажирських перевезень: утворити диспетчерські пункти, чітко визначити маршрути та інтервали руху транспорту. Сьогодні забезпечення нормального транспортного обслуговування населення — одне з найважливіших наших завдань», — сказав, коментуючи рішення виконкому, міський голова Ярослав Корчевський.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел  (05.06.10 06:23): Таки вспомнили, господин Корчевский о том, что нужно навести порядок с маршрутками :«Ми повинні створити у Дніпродзержинську якісну систему пасажирських перевезень: утворити диспетчерські пункти, чітко визначити маршрути та інтервали руху транспорту. Сьогодні забезпечення нормального транспортного обслуговування населення — одне з найважливіших наших завдань». Это, наверное по-тому, что скоро выборы? Я - прав? Ответить | С цитатой
нах и пох  (04.06.10 09:54): хотелось бы знать сроки в которые хоть что-то будет упорядочено. Я бы сходила на экскурсию и посмотрела бы что там таки сделают. Или пусть озвучат когда будут спиливать деревья - очень хотелось бы посмотреть за этой работой. Ответить | С цитатой
ммм  (02.06.10 05:17): какие там на призаводской площади деревья? Ответить | С цитатой
Град  (01.06.10 18:52): Мне кажется целесобразний было привести в порядок площадь Гагарина Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте