Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новые тарифы на услуги по вывозу бытовых отходов

Новые тарифы на услуги по вывозу бытовых отходов
Виконком Дніпродзержинської міської ради з метою приведення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, рідких нечистот та послуги звалища, що надаються бюджетним установам та іншим споживачам міста комунальним автотранспортним підприємством 042802 у відповідність до останніх урядових рішень, затверджено нові тарифи на ці послуги.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови Дніпродзержинська.

Згідно з рішенням, вартість послуг з вивезення твердих побутових відходів складатиме: для підприємств, що обслуговують комунальний житловий фонд, житлово-будівельних кооперативів – 20,35 грн за кубометр, для бюджетних установ 22,73 грн, для інших споживачів послуг – 26,68 грн.

Тарифи на вивезення рідких нечистот становитимуть: для житлових підприємств – 12,19 грн за кубометр, для бюджетних установ – 12,90 грн, для інших споживачів послуг – 13,61 грн.

Тарифи на послуги звалища встановлені для житлових підприємств, житлово-будівельних кооперативів та суб’єктів господарювання, що надають відповідні послуги для населення житлового фонду та приватного сектору міста, у сумі 4,08 грн за кубометр; для бюджетних установ – 4,20 грн, для інших споживачів послуг – 4,44 грн.

Коментуючи рішення виконкому, міський голова Ярослав Корчевський зазначив, що регуляторний акт сприятиме роботі з упорядкування міських звалищ, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

«Місто має бути чистим не лише на центральних вулицях, але й на околицях», — сказав Ярослав Корчевський.

Довідка: Попередні тарифі на послуги з вивезення побутових відходів та міського звалища були встановлені рішенням виконкому Дніпродзержинської міської ради у квітні 2008 року.
На міському полігоні побутових відходів накопичено майже 9 млн тонн сміття, на території Дніпродзержинська щорічно накопичується близько 300 тис. кубометрів твердих побутових відходів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте