Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
20:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 мая

2:15 / 9.92 Mb
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 квітня п. р. о 00.40 до співробітників Магдалинівського райвідділу міліції звернувся непрацюючий, 38-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 13 квітня п. р. о 23.05, біля одного із будинків по вул. Придорожній, що в смт. Магдалинівка, двоє невідомих чоловіків руками та ногами завдали йому удари по тулубу і голові та заволоділи двома мобільними телефонами, а також особистими документами постраждалого. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів, співробітниками слідчого відділу Магдалинівського райвідділу міліції за скоєння злочину затримані двоє непрацюючих, раніше судимих, 22-х та 26-річних місцевих мешканців. Наразі, викрадене у зловмисників вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»).

25 травня п. р. близько 16.45 співробітниками карного розшуку Межівського райвідділу міліції, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, біля одного із будинків по вул. Карпинського у непрацюючого, 34-річного місцевого мешканця вилучена граната «Ф-1» без запалу. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Межівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був зібраний матеріал відносно 34-річного директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю м. Дніпропетровська. Зловмисник, в квітні 2010 року, відповідно до договору, отримав від одного з місцевих підприємств на зберігання у складських приміщеннях 130 тон цукру на суму 1 млн. 87 тис. 164 грн. В травні 2010 року зловмисник, всупереч договору, вирішив продати цукор невстановленій особі, здійснивши розкрадання товарно-матеріальних цінностей на вище вказану суму. За даним фактом, слідчим відділом Самарського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»). Наразі, зловмисник затриманий.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Папко  (27.05.10 14:41): То были мои сынишки, за хлебом отправил, а они... Я их уже наказал, по-отцовски, больше шалить не будут. Ответить | С цитатой
Comandor  (27.05.10 00:58): А почему нет сводки , про то то что шестеро не ивестних в АНД районе в ноч с 22 на 23 избили музчину 32-35 лет, который находится в больнице в тежолом состоянии, все шестеро біли задержаны ,а трое из них отпущенны и были угрозы в сторону пострадавшего, где это все??? Или опять чьито СЫНОЧКИ :??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте