Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
00:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 20 мая

Криминальная сводка на 20 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

19 травня п. р. о 17.15 співробітниками карного розшуку Марганецького міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів, біля одного із будинків по вул. Приморській, в місті Марганець, у 74-річного мешканця с. Ільїнка, Томаківського району були вилучені 268 патронів калібру 5,6 мм. Наразі, за даним фактом, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

19 травня п. р. співробітниками карного розшуку Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів була встановлена особа зловмисника, який 12 лютого п. р. скоїв крадіжку грошей у 52-річної громадянки США. Ним виявився непрацюючий, раніше судимий, 38-річний мешканець м. Дніпропетровська. Як встановило слідство, 12 лютого п. р. близько 06.00, зловмисник перебував в потязі сполученням «Київ – Дніпропетровськ». Раптом, у вагоні біля купе він побачив невідому жінку, яка спілкувалася англійською мовою по мобільному телефону. Недовго думаючи, пасажир вирішив скористатися тим, що іноземка відійшла від купе, залишивши його без нагляду. Тож чоловік, зайшов до купе і викрав з валізи жінки гроші у сумі 4 тис. 245 доларів США та втік з місця події. Наразі, зловмисник заарештований та утримується в Дніпропетровському СІЗО.

15 травня п. р. співробітниками карного розшуку Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів, навпроти одного із будинків по вул. Купріна був зупинений автомобіль «Шевроле – Лачетті» під керуванням непрацюючого, 28-річного мешканця Кіровоградської області. В ході проведення огляду автомобіля, на підлозі за водійським сидінням співробітниками карного розшуку була виявлена та одразу вилучена гвинтівка «Мосіна» без прикладу, та зі слідами корозії. Співробітникам міліції вдалося встановити, що вилучена зброя належить непрацюючому, 36-річному пасажиру автомобіля, який також є мешканцем Кіровоградської області. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена гвинтівка визнана вогнепальною нарізною зброєю, калібру 7,62 мм. Наразі, за даним фактом, порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також, зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (20.05.10 18:09): Ура! В Днепре все таки совершено ОДНО преступление и то 12 лютого...! И то в поезде... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте