Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
23:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Случаи самовозгорания мусора будут исключены

Случаи самовозгорания мусора будут исключены
14 травня у виконкомі Дніпродзержинської міської ради пройшла нарада щодо вирішення питань екологічного стану міського звалища побутових відходів.

На нараді обговорені проблеми звалища, особливо випадки самозагоряння на його території, що викликають численні скарги населення.

Участь у нараді під головування заступника міського голови Михайла Астапенка взяли представники контролюючих екологічних служб, міськСЕС, комунального автотранспортного підприємства, що обслуговує міське звалище, провідні фахівці-екологи.

Як повідомив начальник управління охорони навколишнього природного середовища Дніпродзержинської міської ради Андрій Плешаков, розроблено першочерговий план заходів з поліпшення екологічної ситуації на міському звалищі, і у перспективі після проходження експертизи проекту санації міського полігону побутових відходів випадки самозагоряння сміття будуть виключені повністю. Початок реалізації проекту очік ується вже цього року.

Довідка: У Дніпродзержинську на міському полігоні побутових відходів накопичено майже 9 млн. тонн сміття, щорічно місто скидає на звалище близько 250 тис. кубометрів сміття.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепродзержинка  (22.05.10 17:52): Пока они будут думать-решать пос. Строителей задохнется от гари. Не дай нам, Бог, частых ЮЗ-ветров. Ответить | С цитатой
Д.Дзержинский  (19.05.10 18:19): Та невже? Нарешті дочекався! Може ще й коксохім закриють надодачу? )) Тоді соцмісто стало б курортною зоною, враховуючи непрацюючий "Азот". Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте