Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
23:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В исправительной колонии открыли сезон цветоводства

В исправительной колонии открыли сезон цветоводства
У Дніпродзержинській виправній колонії (жіноча зона) учні навчального центру, створеного для професійної підготовки засуджених, відкрили сезон квітникарства.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив директор навчального центру виправної колонії Василь Зварич. Спеціальність «квітникарство» введена до програми навчального центру два роки тому, за цей час у колонії створено лабораторію садівництва, напрацьовано досвід навчання та практичних навичок квітникарства.

Святкове відкриття сезону квітникарства у колонії є своєрідним звітом успішності навчання та подарунком до 65-річчя Великої Перемоги.

Сезон розпочали висадженням 1000 декоративних кущів, у тому числі квіткових, оформленням яскравих газонів. До відкритого ґрунту висадили майже 500 саджанців овочевих культур.

Довідка: Дніпродзержинська виправна колонія створена у 1949 році, спочатку знаходилася на території зони, звільненої після репатріації військовополонених, котрі працювали на відновленні промислових підприємств міста.
Згодом переїхала до спеціально побудованого пенітенціарного закладу на вулиці Димитрова. На базі колонії у 2008 році відкрито навчальний центр.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте