Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
00:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 17 мая

Криминальная сводка на 17 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15 травня п. р. о 19.35 до співробітників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги при обслуговуванні виклику в одному із будинків по вул. Урицького в Кривому Розі, з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини знаходиться жінка. Постраждалою виявилась непрацююча, 36-річна господарка оселі, яка того ж дня від отриманих травм померла в лікарні. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Центрально-міського райвідділу міліції затриманий непрацюючий, раніше судимий 32-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 15 травня о 18.35 зловмисник знаходився в гостях у господарки. Раптом між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої затриманий кухонним ножем завдав жертві проникаюче, колото-різане поранення грудної клітини. Знаряддя злочину – кухонний ніж вилучений. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»).

15 травня п. р. близько 10.00 співробітниками карного розшуку Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Захарченка в Дніпропетровську у непрацюючого, раніше судимого 33-річного місцевого мешканця вилучена пневматична гвинтівка «BAIKAL» калібру 4,5 мм., перероблена кустарним шляхом для стрільби патронами калібру 5,6 мм. Наразі, вилучена гвинтівка направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на дослідження. За даним фактом, слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

12 травня п. р. о 18.35 до співробітників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління від громадян надійшло повідомлення про те, що в одному із магазинів Кривого Рогу невідомий хлопець завдав колото-різане поранення продавцю магазину. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Саксаганського райвідділу міліції затриманий 14-річний місцевий мешканець, учень 7-го класу однієї зі шкіл Кривого Рогу. Як вдалося встановити, 12 травня о 18.15 зловмисник зайшов до вищевказаного магазину та ножем завдав колото-різане пораненням черевної порожнини 62-річній жінці - продавцю магазину. Як пояснив затриманий, даний злочин він скоїв з метою заволодіння майном громадянки, але через незалежні він нього обставини, свій намір до кінця довести не зміг. За даним фактом, слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень»).

15 травня п. р. о 15.10 співробітниками карного розшуку Криворізького міського управління міліції, в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир по вул. Єреванській, у 70-річного господаря оселі було вилучено 107 патронів калібру 5,6 мм без маркування та сигнальний пістолет «ZORAKI-MOD 914». Як вдалося встановити, вилучена зброя належить непрацюючому, 43-річному сину господаря, який мешкає спільно з батьком. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, вилучені патрони є боєприпасами, а пістолет визнаний короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю, пристосованою для стрільби патронами калібру 9 мм. За даним фактом, слідчим відділом Криворізького міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

15 травня п. р. о 18.40 співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління біля одного із будинків по вул. Миру в Дніпродзержинську у непрацюючого, 40-річного місцевого мешканця, був вилучений саморобний пристрій типу «Самопал», який був пристосований для стрільби патронами калібру 5,6 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучений пристрій визнаний короткоствольною, дульнозарядною вогнепальною зброєю. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

16 травня п. р. о 18.45 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дніпропетровського міського управління на території Центрального автовокзалу м. Дніпропетровська, в ході проведення оперативно-розшукових заходів у непрацюючого, раніше судимого 19-річного місцевого мешканця вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 1 кг. 100 гр. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Дніпропетровського міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


kintis  (18.05.10 07:47): Дааааа, наша милиция нас бережет))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте