Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
22:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 15 мая

Криминальная сводка на 15 мая
14.05.2010 о 07.00 до Марганецького МВ міліції надійшло повідомлення від 45-річної місцевої жительки про те, що за місцем її мешкання на подвір’ї домоволодіння вона виявила невідому речовину сірого кольору. Виїздом на місце було встановлено, що речовина розлита на площі близько 30 кв м. Також було виявлено розбиту передню шибку подвійного вікна будинку. Фахівцями МНС було встановлено, що невідома речовина є ртуттю. Була проведена демеркуризація подвір’я, зібрано близько 300 г ртуті. Троє мешканців будинку відселені, проводиться перевірка.

14.05.2010 працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області зібраний матеріал відносно голови правління одного з районних споживчих товариств області, який вимагав хабара в сумі 15 тис. грн. від громадянина за укладення договору на продаж нежитлового приміщення, яке належить даному споживчому товариству. 14 травня вказана посадова особа у своєму службовому кабінеті була затримана при передачі 10 тис. грн. Гроші вилучені. Прокуратурою Дніпропетровської області порушена кримінальна справа за ст. 368 ч. 2 Кримінального кодексу України («Одержання хабара»).

14.05.2010 о 07.30 при проведенні оперативно-профілактичих заходів працівниками Тернівського РВ м. Кривого Рогу затримані непрацюючі, раніше засуджені 35-річний та 29-річний чоловіки. У них були вилучені: саморобний вибуховий пристрій циліндричної форми довжиною 20 см та діаметром 5 см, зареєстрований пістолет калібром 9 мм, споряджений 4-ма газовими та одним патроном травматичної дії, незареєстрований пістолет калібру 9 мм, споряджений 8-ма патронами травматичної дії, а також ніж. Під час затримання чоловіки вчинили опір працівникам міліції. Слідчим відділом Тернівського РВ вирішується питання про порушення кримінальних справ за ст. ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та 345 ч. 1 («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу») Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Александр  (16.05.10 14:14): Причина смерть Евгения Дуль? Ответить | С цитатой
7lvl  (15.05.10 22:27): "вирішується питання про порушення кримінальних справ.." ЕСЛИ "Під час затримання чоловіки вчинили опір працівникам міліції" - то на кой икс выришувати питання??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте