Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
00:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепродзержинский металлургический колледж отметил 80-летие со дня основания

Днепродзержинский металлургический колледж отметил 80-летие со дня основания
Дніпродзержинський металургійний коледж — один з перших технічних вузів міста — відзначив 80-річчя з дня заснування. Про це повідомив директор Дніпродзержинського металургійного коледжу Станіслав Лясота.

Заснований у 1930 році як електротехнічна школа, навчальний заклад згодом набув статусу металургійного технікуму. У 1935-1938 році технікум очолював на посаді директора випускник Дніпродзержинського індустріального інституту, у 1935 році ще п’ятикурсник вузу, Леонід Брежнєв (з 1964 до 1982 року – генеральний секретар ЦК КПРС).

За роки існування металургійний коледж випустив понад 39 тисяч спеціалістів для металургійної, коксохімічної та машинобудівної галузі.

З 1977 року навчальний заклад незмінно очолює Станіслав Лясота. Коледж стовідсотково працевлаштовує випускників до підприємств регіону, навчання проходить за всіма профільними спеціальностями лише за державним замовленням (безоплатно).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте