Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
01:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 11 мая

Криминальная хроника на 11 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

9 травня 2010 року в м. Дніпропетровськ за місцем мешкання з тілесними ушкодженнями виявлений труп 44-річного чоловіка. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть останнього настала від отриманих травм. За даним фактом слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121, ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», «Навмисне вбивство»). За скоєння злочину затриманий 39-річний пасинок постраждалого, який 9 травня о 20.00 годині за місцем спільного мешкання, після розпиття спиртних напоїв, руками та ногами спричинив останньому смертельні травми.

10 травня 2010 року о 00.30 годин до Новомосковського міськвідділу міліції з приймального відділення міської лікарні надійшло повідомлення, що з проникаючим пораненням черевної порожнини була доставлена неповнолітня місцева мешканка. За скоєння даного злочину співробітниками Новомосковського МВ міліції затримана 45-річна мати постраждалої, непрацююча, раніше судима, яка 9 травня о 21.30 за місцем мешкання, під час сварки на грунті повідомлення донькою про вагітність, кухонним ножем спричинила останній вказане тілесне ушкодження. Знаряддя злочину вилучено. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження») та обрання зловмисниці запобіжного заходу.

10 травня 2010 року до Павлоградського міськвідділу міліції звернулася 24-річна непрацююча місцева мешканка із заявою про те, що 9 травня о 22.30 на одному з перехресть міста, невідомий чоловік, побивши її руками по обличчю, заволодів мобільним телефоном, заподіявши їй збиток на суму 800 гривен. За скоєння даного злочину співробітниками Павлоградського МВ міліції затриманий 26-річний зловмисник. Викрадений телефон – вилучений. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського МВ порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

За пограбування неповнолітнього, що мало місце 9 травня 2010 року, співробітниками Дніпропетровського райвідділу міліції затриманий 24-річний зловмисник. Викрадений спортивний велосипед – вилучений. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте