Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
00:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Юбилейный концерт Mansound в Днепропетровске

Юбилейный концерт Mansound в Днепропетровске
У грудні 2009 року колективу ManSound виповнилося 15 років. Цю дату група відзначає концертними турами в Україні, Росії та Білорусії.

Історія свідчить: 1 грудня 1994 шестеро молодих хлопців зробили свій перший студійний запис (пісня «полечко-поле»). Цей день вважається офіційною датою народження вокального гурту ManSound.

Гурт було створено композитором та аранжувальником Володимир Міхновецьким. Музикант залишався незмінним лідером і художнім керівником групи аж до своєї раптової і передчасної смерті від серцевого нападу в 2004 році. Ним були написані аранжування, що склали "золотий фонд" ManSound. З плином часу склад групи кілька разів змінювався. З 2004 року в колективі постійно співають тенори Володимир Сухін, Володимир Трач, Юрій Роменський, Сергій Харченко, баритон В'ячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов.

За 15 років ManSound здобув собі право називатися "національним культурним брендом міжнародного значення", "зразком вітчизняного мистецтва" і "кращим вокальної джазовим групою України". Легендарний Лайонел Хемптон, який грав з Луї Армстронгом і Еллою Фіцджеральд, сказав про ManSound: "Вони по-справжньому співають!" За ці роки група брала участь у більш, ніж 60 фестивалях у 15 країнах на 3 континентах. Кожен з 6 альбомів групи був відзначений номінаціями і нагородами Міжнародним акапельний спільнотою (CASA). Троє з учасників колективу недавно були удостоєні почесного звання «Заслужений артист України».

Ювілейні концерти ManSound будуть складатися з перевірених часом хітів, а також нових композицій, які увійдуть в наступний альбом групи. У Києві крім ювілейної програми ManSound уже здивували слухачів незвичайними дуетами та міксами. У концерті взяли участь численні друзі секстету, зокрема, Тіна Кароль, Віктор Павлік та гурт ТНМК.

За реакцією залу, оплесками, якими зустріли вже сам вихід ManSound на сцену, було очевидно, що зустріч зі своїми улюбленцями затяті шанувальники секстету смакували давно. На ура приймалися всі речі, хоча, справедливості заради, слід зазначити, що публіці, що досить врівноважено ставиться до творчості гурту, не надто припала до душі сумбурність трек-листа й еклектична послідовність виконання пісень. Дійсно, при всьому бажанні одразу догодити всім музичним смакам, співаки немовби відкушували від різних пирогів, демонструючи мелодійную кухню різних країн і народів, часто перемежаючи українськими піснями. Так чи інакше, але в першому відділенні слухачі, серед яких були і зовсім юні, і літні, із захопленням сприймали все дійство, плескаючи, підтанцьовуючи й цілком грамотно підспівуючи в унісон.

До концерту в Дніпропетровську залишилися лічені дні – вже цього четверга, 13 травня, всі поціновувачі творчості секстету зможуть привітати ювілярів та насолодитися неймовірною вокальною програмою. Завітайте о 20:00 до кав‘ярні ПроJazz, що на Рогальова 12-б, та відчуйте справжнє чоловіче звучання!

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:




Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте