Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
03:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 6 мая

Криминальная сводка на 6 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 5 травня п. р. співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Дніпропетровського міського управління, був зібраний матеріал відносно 23-річного місцевого мешканця. Зловмисник, орендуючи підвальне приміщення в місті Дніпропетровськ, здійснював незаконне тиражування DVD дисків для лазерних систем зчитування із записами аудіовізуальних творів, з метою збуту через власні торгівельні місця в центрі міста. В ході обшуку приміщення співробітниками міліції було вилучено близько 11128 екземплярів DVD дисків, а також 5 одиниць комп’ютерної техніки, яка використовувалася для тиражування вищевказаних дисків. Наразі, за даним фактом, проводиться перевірка.

2. 5 травня п. р. о 15.10 до співробітників чергової частини Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 23-річна громадянка, яка працює на одному із приватних підприємств. Заявниця повідомила про те, що в період часу з 14.50 по 15.00 на площі Петровського міста Дніпропетровська, невідома жінка під приводом поворожити, шляхом ривку, заволоділа її грошима у сумі 400 грн. Співробітниками патрульно-постової служби по «гарячим слідам» затримана непрацююча 41-річна місцева мешканка. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

3. 5 травня п. р. близько 02.00 до чергової частини Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся 29-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 5 травня о 01.40 прогулюючись по алеї скверу, що по пр. М. Жукова в місті Дніпродзержинськ, невідомий чоловік завдав постраждалому удари руками в область тулубу та заволодів його мобільним телефоном. Сума заподіяного збитку склала 1670 грн. За скоєння злочину, співробітниками Дніпровського райвідділу міліції затриманий непрацюючий 25-річний місцевий мешканець. Викрадений мобільний телефон у зловмисника вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»). Наразі, зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

4. 5 травня п. р. о 22.15 співробітниками сектору карного розшуку Юр’ївського райвідділу міліції затримані двоє 34-х та 28-річних непрацюючих чоловіків, які є громадянами Грузії та мешкають в Синельниківському районі. При проведенні оперативно-слідчих дій, з’ясувалось, що зловмисники протягом 2009-2010 років скоювали крадіжки великої рогатої худоби на території Юр’ївського району. Знаряддя злочину – два автомобілі марки «Мерседес бенц 190» та «ВАЗ 21099», за допомогою яких затримані перевозили м’ясо викраденої худоби – вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Юр’ївського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


123  (13.05.10 14:11): ...повідомив про те, що 5 травня о 01.40 прогулюючись по алеї скверу хотів дать комусь по тулубу и заволодіти телефоном, але сам попав в ту яму що копав... Ответить | С цитатой
йцукен  (06.05.10 17:39): раньше в УК была статья \"Конокрадство\", жаль убрали... романтика... Ответить | С цитатой
Тайный агент  (06.05.10 17:19): СЕНСАЦИЯ! По пункту 1 имеется непроверенная информация западных спецслужб о том что в г. Днепропетровск пункты по продаже нелицензионных DVD ВНИМАНИЕ!!!
ВСЕ ЕЩЕ продолжают существовать!!!
Ответить | С цитатой
Местный  (06.05.10 13:43): По пункту 3. Прыкольное время для прогулки выбрал пострадавший. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте