Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
03:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

9 мая проезд по автобусному маршруту №18 для ветеранов будет бесплатным

9 мая проезд по автобусному маршруту №18 для ветеранов будет бесплатным
На честь свята Великої Перемоги 9 травня 2010 року у Дніпродзержинську буде здійснюватись безкоштовне перевезення усіх без виключення ветеранів Великої Вітчизняної війни по 18-му міському автобусному маршруту.

Про це повідомив Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський з посиланням на листа Віктора Пономаренко - директора ТОВ «Транзит-95», яке обслуговує 18-й маршрут.

Віктор Пономаренко висловлює повагу – особисту і від колективу підприємства – до справжніх патріотів України, які захистили світ від фашизму, - учасників Великої Вітчизняної війни. «Просимо привітати від нас ветеранів та допомогти у розповсюдженні інформації через ЗМІ, що 9 травня на 18-му маршруті проїзд для них безкоштовний», - написав він у листі до міського голови.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте