Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
05:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 апреля

Криминальная сводка на 21 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 20 квітня поточного року близько 18.00 співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС в області в с. Безбородьково Солонянського району в ході огляду території домоволодіння у непрацюючого 56-річного господаря оселі вилучена мінометна міна часів Великої Вітчизняної Війни калібру 82 мм. Наразі за даним фактом слідчим відділом Солонянського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

2. 30 березня поточного року до співробітників міліції надійшло повідомлення про те, що із свиноферми, яка розташована у Магдалинівському районі, невідомими особами була скоєна крадіжка 7 свиноматок. Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів спільними зусиллями співробітників управління карного розшуку ГУМВС України в Дніпропетровській області, Магдалинівського та Царичанського райвідділів міліції за скоєння злочину затримана група у складі 5 осіб, які є мешканцями м. Дніпропетровська, а саме двох жінок та трьох чоловіків, двоє з яких є раніше засудженими. Зловмисники обґрунтовано підозрюються у скоєнні серії крадіжок на території Дніпропетровської та Полтавської областей. Знаряддя злочину – слюсарний інструмент та автомобіль – вилучені. Також у зловмисників вилучені 8 свиноматок, які були викрадені під час скоєння попередніх крадіжок. За даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 185 ч. 3 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Стас  (22.04.10 08:47): достали со своей мовой пишите по РУССКИ!!! Ответить | С цитатой
НАТАЛИ  (21.04.10 20:58): ЛОХИ Ответить | С цитатой
???  (21.04.10 18:16): А может ...нефиг шарить по чужим машинам и вещам? Главный МВД города и области,как вы думаете? Это же ваша работа,вы за нее зарплату получаете,так почему так плохо работают ваши подопечные? Вор уже вообще ничего и никого не боится... Ответить | С цитатой
!!! 2  (21.04.10 15:59): нефиг в машинах оставлять вещи Ответить | С цитатой
!!!  (21.04.10 13:57): Вчера наблюдал как 3 уголовных элемента (явно после одсидки)2 муж и 1 баб терлись возле машин на стоянке чето совещались... чето затевали...милиция обрати внимание на участившиеся кражи из машин!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте