Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
05:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 19 апреля

Криминальная сводка на 19 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

16 квітня п. р. о 15.25 співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків м. Нікополь у непрацюючого 29-річного господаря оселі вилучений газовий пістолет «Маузер» калібру 9 мм, споряджений 4-ма набоями, лабораторію по виготовленню наркотичної речовини «Метамфетамін». Також, з його автомобілю були вилучені наркотичні речовині «Метамфетамін» вагою 1,5 г та «Маріхуана» вагою 5 г. Наразі речовини направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальних справ за ст. 263 ч. 2 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), ст. 313 ч. 3 («Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовими становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням»), ст. 307 ч. 2 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») Кримінального кодексу України.

17 квітня п. р. о 16.30 в с. Меліоративне співробітниками Новомосковського міськвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з місцевих будинків у непрацюючого 37-річного господаря вилучена вибухова речовина «Пластид» вагою 300 г. За даним фактом слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

16 квітня п. р. о 16.15 до співробітників Жовтоводського міського відділу міліції від чергового лікаря швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на алеї парку ім. Слави в м. Жовті Води з колото-різаними ранами голови виявлений труп невстановленого чоловіка. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 59-річний раніше засуджений чоловік без визначеного місця мешкання. За скоєння злочину співробітниками Жовтоводського міського відділу міліції затриманий раніше засуджений 58-річний громадянин без визначеного місця мешкання. Як було встановлено, 16 квітня о 15.30 у вказаному парку чоловіки вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав жертві смертельні поранення. Знаряддя злочину – кухонний ніж вилучений. За даним фактом слідчим відділом Жовтоводського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

18 квітня п. р. о 05.30 до співробітників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління надійшло повідомлення про те, що до однієї з лікарень з колото-різаним пораненням грудної клітини, пошкодженням міжреберної артерії та верхньої частини лівої легені госпіталізований 28-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками Дзержинського райвідділу міліції затримана непрацююча 33-річна співмешканка постраждалого. Як було встановлено, 18 квітня о 03.20 за місцем мешкання між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої вона, захищаючись, кухонним ножем завдала постраждалому вказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – кухонний ніж вилучений. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (20.04.10 08:30): Модераторы,алло! Вашей "днепропетровской рубрикой???" уже никто не интересуется!Закрывайте это областное-тематическое безобразие или попы поднимите и начинайте наконец РАБОТАТЬ по Днепру. Вы журналисты или дешевка? Видимо , второе! Так и дальше будут,игнорировать...обсуждать то нечего горожанам. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте