Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
05:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Довкілля потребує нашої турботи

Довкілля потребує нашої турботи
З огляду на потребу турботи про довкілля в нашій державі щороку проводяться весняні толоки. Головне управління МВС України в Дніпропетровській області не залишається осторонь цих ініціатив.

Цього квітня пройшли чисельні заходи по приведенню у належний санітарний та естетичний стан адмінбудівель та приміщень міськрайорганів міліції, озелененню та благоустрою території органів і підрозділів внутрішніх справ області, дитячих майданчиків на територіях обслуговування. Також, спільно з місцевими органами виконавчої влади правоохоронцями був здійснений комплекс заходів, який включав проведення рейдів та перевірку дотримання природоохоронного законодавства.

Не менш важливо й те, що співробітники міліції знайшли час і можливості для благоустрою території підшефних шкіл-інтернатів у Дніпропетровську, Нікополі та Перещепино.

17 квітня о 9-й годині ранку керівництво Головного управління МВС України в області, начальники галузевих служб, працівники приводили у належний стан територію навколо ГУМВС та храму Георгія Побідоносця. Було прибрано сміття, окопані та побілені дерева. Крім цього, співробітники міліції взяли участь у благоустрої території та корпусів відомчого дитячого оздоровчого табору «Дзержинець» в селищі Орлівщина Новомосковського району.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте