Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
07:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

17-18 апреля проходит ХV Международный фестиваль детского творчества „Чарівна книжка”

17-18 апреля проходит ХV Международный фестиваль детского творчества „Чарівна книжка”
odk.kz
17-18 квітня 2010 року проводиться ХV Міжнародний фестиваль дитячої творчості „Чарівна книжка” у місті Дніпропетровську. Організаторами фестивалю є управління протокольних та масових заходів облдержадміністрації, Асоціація обдарованих дітей при Дніпропетровській обласній організації товариства книголюбів України.

Метою фестивалю є популяризація дитячої творчості у галузі літератури, графіки і книжкового мистецтва, виявлення і підтримка обдарованих дітей, що мають успіхи в цих напрямках.

Цього року у фестивалі беруть участь 120 учасників. Це колективи з України, Білорусії, Росії, Молдови, Болгарії. В рамках відкриття та проведення фестивалю заплановане проведення 17 квітня о 10-00 у школі інтернаті № 4 (вул. Ростовська,15) творчих майстер-класів з провідними спеціалістами у сфері літератури і образотворчого мистецтва.

18 квітня о 9-30 у Дніпропетровській обласній філармонії (вул. Леніна,6) відбудеться церемонія нагородження призерів ХV Міжнародного фестивалю дитячого мистецтва „Чарівна книжка”. Після чого розпочнеться гала-концерт.

Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь у висвітленні заходу. Додаткова інформація за телефонами 770-38-42, 778 52 52.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ириша  (17.04.10 17:11): Ура! Наконец дождались зтот фестиваль. Молодцы что когда-то его организовали и продолжают уже какой год. Это действительно необхадимо нашим детям. Молодцы сотрудники протокольного управления, что столько делаете для наших детей. Так держать и дальше. Обязательно прийду с детишками на ваше мероприятие. Они у меня тоже когда то были участниками и победителями. СПАСИБО! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте