Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
14:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29 марта

Криминальная сводка на 29 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 26 березня п. р. о 17.40 у своєму робочому кабінеті співробітниками сектору державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий начальник одного з районних відділень ГУМНС України в області, який вимагав та отримав хабара в сумі 2 тис. грн. від директора одного з магазинів за надання дозволу пожежного контролю на початок роботи магазину.

Прокуратурою порушена кримінальна справа за ст. 368 ч. 2 Кримінального кодексу України («Одержання хабара»).

2. 28 березня п. р. о 20.10 до Павлоградського міськвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків по вул. Парковій знаходиться труп чоловіка. Виїздом на місце події з колото-різаним пораненням грудної клітини був виявлений труп 49-річного, непрацюючого, раніше засудженого чоловіка. Співробітниками сектору карного розшуку Павлоградського МВ міліції була затримана співмешканка загиблого, непрацююча 40-річна жінка, яка о 18.30 за місцем мешкання під час сварки, кухонним ножем спричинила чоловікові смертельне поранення. Знаряддя злочину – кухняний ніж – вилучений.

Слідчим відділом Павлоградського МВ порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 28 березня п. р. о 18.15 до Новомосковського міськвідділу міліції з районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення з колото-різаним пораненням спини був доставлений 48-річний чоловік. За скоєння злочину правоохоронцями був затриманий син постраждалого, непрацюючий 21-річний молодик, який о 17.00 за місцем мешкання в ході раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинив батькові зазначене поранення. Знаряддя злочину – кухняний ніж – вилучений.

Слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

4. 26 березня п. р. о 19.10 в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків Тернівського району м. Кривого Рогу співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків у непрацюючого, раніше засудженого 37-річного господаря оселі було вилучено 7 кг 450 г наркотичної речовини «Макова соломка».

Наразі вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Gorod.dp.ua на Facebook.


женя  (30.03.10 10:24): да, Днепр городок еще тот. Ответить | С цитатой
j0hnny  (29.03.10 22:15): не ужели и Днепр отлечился!!!я в шоке!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте