Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
14:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Прокуратурой Жовтневого района в этом году возбуждено 5 дел по невыплате зарплаты

Прокуратурой Жовтневого района в этом году возбуждено 5 дел по невыплате зарплаты
Наглядова діяльність, яку здійснює прокуратура, виступає основою правового захисту суспільних відносин. Особливо слід підкреслити значення наглядових функцій прокуратури, оскільки саме вона на сьогодні є найдоступнішим державним органом, що оперативно реагує на порушення законодавства, здійснює ефективний захист прав і свобод людини.

За свою працю людина має право своєчасно отримувати грошову винагороду. Однак окремі керівники підприємств замість погашення заборгованості по заробітній платі наявні кошти використовують на придбання техніки, об’єктів нерухомості, розкрадають та привласнюють їх.

Прокуратурою Жовтневого району у поточному 2010 році порушено 5 кримінальних справ з цього напрямку.

Так прокурором Жовтневого району м. Дніпропетровська 2.02.2010 року порушено кримінальну справу за фактом невиплати заробітної плати, в сумі 37 053,98 грн., посадовими особами ТОВ НТЦ « Адгезів»», за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.175 ( безпідставна невиплата заробітної плати) КК України, що карається позбавленням волі на строк до двох років. Справа направлена до суду.

2 лютого 2010 року прокурором Жовтневого району м.Дніпропетровська порушено кримінальну справу відносно посадових осіб ТОВ « Інкор» за фактом невиплати заробітної плати в суми 15 022,06 гривень, за ст. 175 ч.1 КК України. Справа знаходиться на розгляді в суді.

19 лютого 2010 року прокурором Жовтневого району м.Дніпропетровська порушено кримінальну справу відносно посадових осіб ЗАТ « Зеленбуд» за фактом невиплати заробітної плати в суми 217 560,3 гривень, за ст. 175 ч.1 КК України. Справа знаходиться на розгляді в суді.

Також прокурором Жовтневого району м.Дніпропетровська 16.03.2010 року порушено кримінальну справу відносно службових осіб ТОВ « Самара-люкс», за ст. 172 ч.1 КК України , якими не було проведено оформлення трудових відносин із працівником належним чином.

Прокуратурою продовжуються перевірки з питань заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях району.

Gorod.dp.ua на Facebook.


сергей  (25.03.11 09:28): никогда не имейте дело с Самарой Люкс-это шарашкина контора,некомпетентные и непорядочные людишки,которых ждет суд линча. Ответить | С цитатой
Xu-xu  (24.03.10 01:59): XA XA Ответить | С цитатой
теневая экономика  (23.03.10 17:41): А чп Пасечник (империал), ул.Запасная, 7 то же самое)))
Никто вообще не оформлаен)))
Ответить | С цитатой
зарплата  (23.03.10 16:37): А ООО РГ "Акварель"?
(г. Днепропетровск, ул. Челюскина, 8, 2-й этаж)
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте