Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Микола Азаров представив нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула

Микола Азаров представив нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула
Прем’єр-міністр України Микола Азаров представив нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Юрійовича Вілкула. Його 18 березня своїм Указом призначив Президент України Віктор Янукович.

Олександр Вілкул висловив вдячність за своє призначення Главі держави.

«Я повною мірою усвідомлюю відповідальність перед мешканцями області, перед Президентом та Прем’єр-міністром України за результати своєї роботи, - відзначив Олександр Вілкул. - Я докладу максимум зусиль для виконання усіх державних та урядових програм. Своїми діями ми доведемо, що влада - це надійний партнер, яка працює на благо людей».

Також Олександр Вілкул наголосив, що серед його перших кроків на посаді нового керівника області є покращення соціально-економічної ситуації в регіоні. Зокрема, будуть розроблені та реалізовані короткострокова антикризова програма та стратегія розвитку Дніпропетровської області.

Звертаючись до активу області голова облдержадміністрації відзначив: «Я розраховую на всіх вас. Впевнений, що ми працюватимемо як одна команда і виконаємо всі завдання, які ставлять перед нами Президент і Прем'єр-міністр. Ми реалізуємо всі завдання на благо людей і на благо Дніпропетровщини».

В свою чергу Микола Азаров наголосив, що вже обговорив з новим керівником області умови співпраці.

Глава Уряду висловив впевненість, що новий голова Дніпропетровської облдержадміністрації з тими завданнями, які стоять перед ним, впорається, і жителі Дніпропетровської області дуже скоро відчують на собі позитивні моменти. Це консолідація влади, покращення економічної ситуації, проведення системних реформ і перетворень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (24.03.10 09:34): днепровка, ага подняли :( , подняли оклады, но убрали почти все надбавки (за стаж, за вредность и т.п.) в результате у рабочих и нижнего эшелона ЭТР фактическая ЗП уменьшилась, а в управлении комбината увеличилась (вот такой вот хитрый ход - вроде и повысили, но в кармане денег стало меньше).
Может у ваших знакомых рост ЗП жены и покрывает потери мужа, вот они и довольны, но к сожалению у большенства работяг нет такой жены. К томуже многих перевели на 0,05 ставки и они вообще получают минималку.
Відповісти | З цитатою
днепровка  (23.03.10 21:30): Гость, в любом городе есть толпа бурчащих. Мои знакомые работают на СевГОКе, и зарплату им подняли. Никого никуда не перевели. Как работали: он-машинистом , подруга моя - в отделе управления комбината, так и работают. Я не пиаром занимаюсь, а констатирую факты.
Еще страховка медицинская, говорят, около 25 тыс. в год. Как на меня. то совсем неплохие условия для работы.
Відповісти | З цитатою
Гость  (23.03.10 10:42): днепровка, хватит пиаром заниматся, что на СевГОке, что на ЦГОКе массово сокращают людей, а кого не сокращают, то режут зарплаты или переводят на 0,05 ставки. http://www.infokr.com.ua/forum/forum15/topic1784/messages/?PAGEN_1=2 Відповісти | З цитатою
днепровка  (22.03.10 21:47): ruslan, мальчики-мажоры по-моему не сидят сутками на работе и им по фиг судьба предприятия, его развития, судьба работающих. мальчики-мажоры уж точно не смогут возглавить и руководить двумя громадными предприятиями.(и в период кризиса СОХРАНИТЬ зарплату работникам и НИКОГО НЕ СОКРАТИТЬ) . Поверьте, у меня в Кривом Роге родственники живут - и они не понаслышке знают о Вилкуле-руководителе. Відповісти | З цитатою
topo  (22.03.10 21:43): Мария, таковы наши законы. Поэтому губернатор - и не выборная должность. Поменяйте законы - и будет так, как Вы пишите Відповісти | З цитатою
Гость  (22.03.10 10:45): Знайка А, что тебе помешало получить образование и занимать руководящую должность?
Наверное отсутствие влиятельного папы!
Вы же не думаете, что из-за большого ума, 22 летнего пацана только окончившего институт и ни дня не работавшего, сразу ставят начальником отдела?
Відповісти | З цитатою
Знайка  (22.03.10 09:35): ruslan, А что тебе помешало получить образование и занимать руководящую должность? Или опять " даже кухарка может руководить страной"? Вроде бы уже токое было не полных сто лет назад? Відповісти | З цитатою
ruslan  (22.03.10 00:12): днепровка,Да не об этом речь! Сколько уже можно мажорам и их зажравшимся папам рулить!? Вообще у чинуш никакого стыда и совести нет! :( Відповісти | З цитатою
FANTOM  (21.03.10 21:58): А я думаю,что от перемены сумм слогаемых сумма не меняется... Відповісти | З цитатою
толстый  (21.03.10 21:54): а чего возмущаетесь? стадо выбрало вожака. почему теперь его бездарная и близорукая политика начинает чем-то не устраивать? жрите. за 5 лет ой как накушаетесь... Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті