Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
17:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міська влада на прямому зв’язку. Поговоримо про туберкульоз

Міська влада на прямому зв’язку. Поговоримо про туберкульоз
24 березня о 15.00 в приміщенні Дніпропетровської міської ради (пр.Карла Маркса,75,біла зала) відбудеться пряма телефонна лінія проекту„Міська влада на прямому зв’язку ”.

Тема: «Профілактика та боротьба із захворюваністю на туберкульоз». На запитання мешканців міста відповідатиме заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради Олена Лугова, головний позаштатний фтизіатр департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради Наталія Хребто та дитячий фтизіатр.

Ставити запитання можна за телефоном 745-00-00.

Дніпропетровська міська рада з минулого року започаткувала проект „Міська влада на прямому зв’язку ”. Щотижня заступники міського голови, начальники управлінь та служб міської ради протягом години відповідають на телефонні запитання мешканців міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Фтизиатр.  (21.03.10 00:29): А что по телефону говорить. Сделайте экскурсию в туб.диспансер и пообщайтесь с больными или боитесь палочек Коха. А заодно возьмите и главного санитарного врача, пусть тоже пообщается с больными, а сидя в кабинетах, ситуацию не разрулишь. Пусть пациенты расскажут в какой ж...пе качество выявления туберкульоза в поликлиниках. Зайдите ко мне на первый этаж, посмотрите мой контингент, а потом мы с вами поменяемся местом работы и покажете мне первичную, вторичную профилактики и лечение. А по телефону помурчать и я могу. Відповісти | З цитатою
sd  (19.03.10 15:35): ВЫ ещё не болеете? тогда мы идём к Вам Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті