Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
17:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 19 марта

Криминальная сводка на 19 марта
1. 17 березня п. р. в одному з будинків по вул. Ветеринарній, що в Індустріальному районі м. Дніпропетровська був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 37-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Індустріального райвідділу міліції затриманий 35-річний чоловік вбитої. Як встановило слідство, 16 березня близько 16.50 за місцем мешкання між подружжям виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками завдав постраждалій смертельні тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 18 березня п. р. о 21.10 в одній із квартир по вул. Косіора , що в Довгинцівському районі м. Кривого Рогу з колото-різаним пораненням лівого ока був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 71-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції затриманий 40-річний раніше засуджений громадянин. Як встановили слідство, 18 березня о 20.30 постраждалий за місцем мешкання матері разом із зловмисником вживали спиртні напої. Раптом, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, раніше засуджений викруткою завдав жертві смертельне поранення. Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

3. 16 березня п. р. близько 16.00 в одному з будинків по вул. Кізлярській, що в Баглійському районі м. Дніпродзержинська з рваними ранами обличчя в стані гнилісних змін був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 80-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Баглійського райвідділу міліції затримані двоє 37-ми та 38-річні раніше засуджені громадяни. Як встановило слідство, 13 березня близько 23.00 зловмисники знаходилися в гостях у постраждалої та разом з господаркою вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої чоловіки руками та ногами завдали жертві удари по тулубу, спричинивши чисельні переломи ребер, які викликали больовий шок, від якого остання померла. За даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте