Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
19:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 марта

Криминальная сводка на 16 марта
1. 15 березня п. р. о 14.55 до співробітників Дніпропетровського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків, що розташований в с. Сурсько-Литовське з гематомою шиї виявлений труп жінки, поруч з яким з відкритою черепно-мозковою травмою знаходився труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалими є 48-річний раніше засуджений господар оселі та його 42-річна співмешканка. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку затримані 26-ти та 24-річні непрацюючі молодики, один з яких є мешканцем Кіровоградської області. Як встановило слідство, 14 березня близько 17.00 зловмисники разом із постраждалими вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої двоє чоловіків руками, ногами, дерев’яним бруском та бильцем від дивану завдали господарю смертельні тілесні ушкодження та задушили жінку. Знаряддя злочину – частина бруска та бильця - вилучені. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст.. 115 ч. 2 п. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство двох або більше осіб»).

2. 15 березня п. р. до співробітників чергової частини Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся 37-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що в ніч на 15 березня невідома особа з поля, поблизу с. Зоря, демонтувала та викрала 550 метрів труби від водогону, що належить Фрунзенським зрошувальним системам. За скоєння злочину співробітниками Дніпропетровського райвідділу міліції затриманий 26-річний водій трактору-вантажника «К-701». Зловмисник на вказаному транспортному засобі намагався вивезти та продати поцуплене. Наразі за даним фактом співробітниками міліції проводиться перевірка, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Менты гонят  (17.03.10 00:57): По краже трубы интересно получается. Пришел, и заявил, что ровно 550 метров трубы украдено.
Это как в том анекдоте в суде:
судья-свидетелю:
а на каком расстоянии от места преступления вы находились?
- 2 метра и 10 сантиметров!
- а откуда вы настолько точно знаете?
- сходил домой за рулеткой и вернулся, измерил, так как знал, что найдется какой-нибудь идиот, который обязательно об этом спросит.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте