Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
21:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника за 4 марта

Криминальная хроника за 4 марта
3 березня п. р. о 00.05 в одному з будинків в с. Маяк Криворізького району з чисельними колоторізаними пораненнями шиї був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 26-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Криворізького райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 38-річний господар оселі. Як було встановлено, 2 березня о 23.30 за місцем мешкання чоловіки вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав постраждалому смертельні поранення. Знаряддя злочину вилу-чено. За даним фактом слідчим відділом Криворізького райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2 березня п. р. о 23.40 в побутовому приміщенні одного з приватних підприємств в с. Богуслав Павлоградського району з рубленою раною голови був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є раніше засуджений 44-річний громадянин. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції затриманий 37-річний сторож даного підприємства. Як було встановлено, 2 березня близько 23.00 чоловіки вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник сокирою завдав постраждалому смертельну травму. Знаряддя зло-чину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3 березня п. р. о 19.30 до співробітників патрульної служби Дніпропетровського міського управління міліції звернулася 41-річна жінка та повідомила, що близько 19.15 в під’їзді будинку, де вона мешкає, розташованому в Амур-Нижньодніпровському районі, троє невідомих чоловіків, погрожуючи кухонним ножем, заволоділи мобільним телефоном у її 12-річного сина. Сума заподіяного збитку склала 600 грн. За скоєння злочину співробітниками патрульної служби по «гарячих слідах» затримані 19-ти та 18-річний зловмисники. Також встановлений третій 17-річний співучасник злочину. Наразі прийняті заходи щодо його за-тримання. Викрадений мобільний телефон вилучений. За даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління ви-рішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій») та обрання зловмисникам запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гымгым  (04.03.10 17:43): Виктор, От насмешил.
1. Нет сейчас (да и не было) оранжевых, голубых и прочих сиреневых. Есть кланы, которые дерутся, чтобы нагнуть нас- простой народ.
2. У гипотетических "оранжевых" не было никогда большинства в обл и горсовете - там, начиная с 2004 заправляет ПР.
Ответить | С цитатой
Виктор  (04.03.10 17:07): Янукович В.Ф. Дайте указание прокуратуре разобраться с тем как разворовали оранжевые в Днепре землю в частности арутюновы и Вы войдете в историю как Патриот. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте