Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
01:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 22 февраля

Криминальная хроника на 22 февраля
1. 18 лютого п. р. в с. Широкосмоленівка, що в Синельниковському районі, після обстеження місця пожежі, яка мала місце 17 лютого п. р., в одному з будинків по вул. Набережній, були виявлені рештки обгорілого тіла 80-річної господарки. При з’ясуванні обставин пожежі було встановлено, що 17 лютого п. р. о 16.00 за місцем мешкання 57-річний син постраждалої, раніше засуджений, в ході раптово виниклої сварки руками побив свою матір та після того як остання втратила свідомість, облив її і хату дизпаливом та підпалив. Слідчим відділом Синельниківского МВ міліції порушена кримінальна справа за с. 115 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Наразі зловмисник затриманий.

2. 19 лютого п. р. о 02.15 до співробітників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління міліції звернулася 52-річна бармен одного з кафе міста, що розташоване на пл. Островського та повідомила, що 18 лютого п. р. о 21.40 в приміщенні туалету кафе, невідомий, спричинивши ножем різану рану лівої руки та побивши жінку руками по голові та тулубу, заволодів виробами із жовтого металу. Постраждала госпіталізована до однієї з міських лікарень. Співробітниками сектору карного розшуку Кіровского РВ міліції затриманий зловмисник, мешканець Донецької області. Знаряддя злочину – кухонний ніж та частину золотих виробів – вилучено. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 20 лютого п. р. о 15.20 до співробітників Нікопольського МВ міліції звернулася 25-річна бармен одного з кафе міста, що по вул. Героїв Чорнобиля та повідомила, що о 15.10 невідомий, знаходячись в приміщенні кафе, під погрозою ножа, заволодів мобільним телефоном та виторгом у сумі 200 грн. Співробітниками сектору карного розшуку Нікопольського МВ міліції затриманий раніше засуджений 40-річний зловмисник. Знаряддя злочину – розкладний ніж та викрадене – вилучено. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»).

4. 21 лютого п. р. о 23.45 бригадою швидкої медичної допомоги надана медична допомога військовослужбовцю строкової служби 18-річному рядовому 4-ї патрульної роти ВЧ-3011. Було встановлено, що о 20.00 рядовий спільно з 18-річним та 19-річним рядовими військовослужбовцями вищевказаної військової частини, несли службу по охороні громадського порядку в парку 20-го Партз’їзду по вул. Мусогорського, що в Жовтневому районі м. Кривого Рогу. Намагаючись припинити хуліганські дії з боку 35-річного зловмисника, військовослужбовець отримав удар кулаком в обличчя, внаслідок чого отримав закритий перелом кістки носу. За даним фактом прокуратурою району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 342 Кримінального кодексу України («Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте