Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
12:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Минтранс: Проезд осложнен в 9 областях Украины

Минтранс: Проезд осложнен в 9 областях Украины
shunk.ru
Станом на ранок 20 лютого, на території України без опадів, крім Київський, Полтавський , Черкаський Хмельницький, східних та південних областях – місцями туман. В західних областях – місцями дощ.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах – дощ. В АР Крим на перевалах- без опадів. Проїзд забезпечений.

На а/д М-05 Київ – Одеса в Київський, Черкаський , Одеській областях - туман. Проїзд забезпечений.

Покриття на доріг державного значення у Чернігівській області – снігова каша. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжений. У Чернігівській та Хмельницькій областях - снігові перемети, у Миколаївській, Сумський та Донецькій областях – місцями накат, у Волинській області – снігова каша.

Ускладнений проїзд у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Волинській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Луганський, Харківській та Миколаївській областях. В інших областях проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 162 механізмів та 241 робітників. Крім того додатково працюють 2 одиниць техніки, залучені з інших організацій.

Дніпропетровська область

Обмежений рух на автодорогах місцевого значення: в Васильківському районі - до 7 населених пунктів, в П’ятихатському районі - до 7 населених пунктів, в Криничанському районі - до 32 населених пунктів, в Петропавлівському районі - до 4 населених пунктів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


vovka-81  (20.02.10 23:15): Видел как они работают...Ездил 3 раза на этой неделе в Александрию (Кировоградская область). Сидят в своих тракторах и машинах на перекурах...А дорога в страшнейшем состоянии. А в городе(Днепропетровск)на проезде А. Гальченко (Евпаторийском спуске) торговали соляркой... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте