Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
01:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В области изъята большая партия наркотиков

В области изъята большая партия наркотиков
16 лютого п. р. о 17.25 співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області в ході проведення санкціонованої оперативної закупівлі на одній з автостоянок, що в Саксаганському районі м. Кривий Ріг, у 40-річного громадянина була придбана наркотична речовина «Героїн» вагою 130 г за гроші у сумі 36 тисяч гривень.

Окрім цього, в автомобілі, який належав затриманому, правоохоронці знайшли та вилучили пістолет калібру 9 мм з магазином, спорядженим 7-ма набоями з гумовими кулями травматичної дії. Документи на зберігання та носіння зброї були відсутні.

За даним фактом слідчим відділом ГУМВС в області порушена кримінальна справа за ст. 307 ч. 2 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»).

Для проведення подальших слідчих дій правоохоронці виїхали у м. Жовті Води, за місцем мешкання затриманого. Під час санкціонованого обшуку в будинку підозрюваного оперативники знайшли 10 набоїв калібру 7,62 мм до автомату «Калашнікова». До того ж, в його гаражі були виявлені та вилучені пластикова пляшка, в якій знаходилося близько 600 г порошкоподібної речовини світло-коричневого кольору та поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження вагою близько 1 кг. Як пояснив 40-річний фігурант по справі, вилучене є наркотичними речовинами «героїн» та «макова соломка». Це зілля йому постачав один з мешканців Російської Федерації з метою подальшого збуту на теренах Дніпропетровщини.

В діях затриманого вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та ч. 3 ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах»).

Нині проводяться подальші оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання інших осіб, причетних до постачання та збуту наркотиків у Дніпропетровському регіоні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Рита  (18.02.10 10:23): 277грн за 1гр героина. Ого)
Нынче наркоманом быть дорого, пойду лучше пивка куплю)))
Ответить | С цитатой
111  (18.02.10 08:44): краснова задержали??? Ответить | С цитатой
1  (18.02.10 05:36): 130 х 45 (у.е. / средняя цена на ч.рынке ) = 5850у.е. (46800грн.) что по сегодняшним временам вполне прилично!?! А впрочем кому как... Ответить | С цитатой
Игореха  (18.02.10 00:24): уважаемые, да вы вообще представляете, что такое 130гр. ГЕРОИНА!!! И КАКОЙ ЭТО ОБЪЕМ!!!
Я, конечно, к героину отношения никакого не имею, но все-таки...так что это реально крупная партия
Ответить | С цитатой
хапуга  (17.02.10 21:36): мусорам на выходный нормально как раз будет Ответить | С цитатой
Мэр  (17.02.10 17:43): Господа,не трогайте цыган.Они исправно платят и ещё сверху дают. Ответить | С цитатой
Настя  (17.02.10 16:19): ...ага ближе к цыганскому борончику, по Передовой и ей же рядом сущей... А то задрали эти нарко-атаманы! Ответить | С цитатой
ЖОРИК  (17.02.10 16:17): Я тоже на приколе, думал тут за тонны как минимум речь пойдёт:) Да вы АНД потрусите, просто ох-уе-ете... Ответить | С цитатой
Владислав  (17.02.10 16:15): И это и есть крупная партия?!? Ну просто пипец, как разрекламировали:))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте