Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мінтранс: проїзд ускладнено у 16 областях України, закрито 2 аеропорта

Мінтранс: проїзд ускладнено у 16 областях України, закрито 2 аеропорта
Станом на 8:00 16 лютого на території України проїзд ускладнено у 16 областях України, закрито аеропорти у Дніпропетровську та Миколаєві.

Станом на 8:00 16 лютого на території України у Кіровоградській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Волинській, Закарпатській, Харківській, Дніпропетровській і південних областях йде сніг, у східних областях – місцями дощ і туман. Температура повітря становить -8 0ºС, у північних областях -5 0ºС, у східних областях 0 +4 ºС, у західних областях -7 +2ºС, у південних – -2 +5ºС, у центральних – 0 -5ºС, в АР Крим -2 +5ºС.

Також закрито аеропорти у Дніпропетровську та Миколаєві. Про відновлення роботи аеропортів буде повідомлено додатково. Усі інші аеропорти працюють у штатному режимі.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах місцями невеликий сніг, температура повітря -3 -8ºС. В АР Крим на перевалах – мряка, дощ. Температура повітря 0 +3ºС. На автодорозі М-05 Київ – Одеса у цілому без опадів. Температура повітря 0 -4ºС. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення у Полтавській, Кіровоградській, Волинській , Івано-Франківській, Одеській і Херсонській областях місцями засніжене. У Чернігівській області – снігова каша.

Стан покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжений. У Чернігівській, Волинській, Хмельницькій областях снігові перемети, у Донецькій області – снігова каша, у Черкаській області – ожеледиця.

Ускладнений проїзд у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Харківській, Запорізькій та Миколаївській областях, а в Дніпропетровській та Хмельницькій – проїзд обмежено, в інших областях – рух на автошляхах забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 1163 механізмів та 1771 робітників. Крім того додатково працює 150 одиниць техніки залучених з інших організацій.

Дніпропетровська область

Ускладнений рух в районах у 3 районах: Криничанський, П’ятихатський та Синельниківський район.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті