Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
15:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 22 января

Криминальная сводка на 22 января
1. 19 січня п. р. о 13.15 в одному з будинків в с. Горки Синельниківського району був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 32-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками Синельниківського міського відділу міліції затриманий 25-річний брат вбитого. Як було встановлено, 19 січня близько 13.00 в будинку господаря родичі вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками задушив постраждалого. За даним фактом слідчим відділом Синельниківського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 20 січня п. р. о 12.50 до співробітників Центрально-Міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 25-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що на вул. Миколаєвське шосе троє невідомих побили руками по голові та заволоділи його мобільним телефоном. Сума заподіяного збитку склала 800 грн. Згідно довідки міської лікарні постраждалому завдані тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та саден обличчя, які відносяться до легких тілесних ушкоджень з короткочасним розладом здоров’я. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Центрально-Міського райвідділу міліції затримані 22-річний та двоє 17-річних зловмисників. За даним фактом слідчим відділом Центрально-Міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 21 січня п. р. о 07.40 до однієї з лікарень м. Дніпродзержинська з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини був доставлений 31-річний чоловік, який помер у лікарні. За скоєння злочину співробітниками Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління затримана 52-річна мати померлого. Як було встановлено, 21 січня о 06.15 у своїй квартирі родичі вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому смертельне поранення. Знаряддя злочину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу мі-ліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (11)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (6)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте