Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

XVII Всеукраїнський фестиваль духовних піснеспівів «Від Різдва до Різдва»

XVII Всеукраїнський фестиваль духовних піснеспівів «Від Різдва до Різдва»
socionik.com
З 26 по 29 січня у Дніпропетровську проходитиме XVII Всеукраїнський фестиваль духовних піснеспівів «Від Різдва до Різдва»

Традиційно прийматиме фестиваль академічний театр імені Максима Горького. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.

Серед учасників фестивалю церковні та світські хорові православні колективи, вокальні ансамблі. Загалом у цьогорічному різдвяному заході візьмуть участь 66 колективів – це понад півтори тисячі виконавців з України, Росії та Білорусі. Зазначають в управлінні. Це будуть люди різних професій та різного віку, половина учасників заходу – діти.

Ведучими фестивалю будуть настоятель Спасо-Преображенського кафедрального собору Ярослав Денека та матушка Ангеліна Нечіпорук. А оцінювати професіоналізм учасників буде журі під головуванням митрополита Дніпропетровського та Павлоградського Іринея.

Родзинкою при відкритті фестивалю стане показ колекції одягу „Відродження” народного театру моди „Дебют”. Уся колекція буде пронизана Різдвяною тематикою. Упродовж фестивалю працюватиме православна виставка-ярмарок. Там усі бажаючі зможуть придбати церковну літературу, свічки, ікони тощо. Окрім того гості фестивалю насолоджуватимуться художніми роботами учнів дитячих та воскресних шкіл.

Вперше в рамках фестивалю „Від Різдва до Різдва” проходитиме форум „Православна Катеринославщина”, під час якого молодь дискутуватиме на тему релігії та культури, додають в управлінні.

Урочисте відкриття в Академічному театрі російської драми ім. М. Горького 26 січня 2010 року, початок о 15.00

Нагородження учасників. Заключний Гала-концерт. 29 січня 2010 року.
Початок о 14.00
Повна програма фестивалю

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті