Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
07:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
18 січня 2010 року в області сталося 11 пожеж, п‘ять із них – в обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у чотирьох випадках стало порушення правил пожежної безпеки, по три – коротке замикання в електричних мережах та необережне поводження з вогнем. Причину ще однієї пожежі з’ясовують.

Збитки від вогню склали 71,2 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 155,5 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежах загинуло 4 людей. У місті Підгородньому Дніпропетровського району через користування саморобним електрообігрівачем загинув 53-літній чоловік.

В Індустріальному районі обласного центру до загибелі 73-річного пенсіонера призвели порушення правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням у дачному будиночку садового товариства «Металург».

У Бабушкінському районі Дніпропетровська в прибудові до житлового будинку виявлено труп чоловіка, що винаймав тут житло. Причиною пожежі, припускають фахівці, стало коротке замикання з моторному відсіку автомобіля «Опель-Кадет», яке запалило саму автівку й дерев’яні конструкції прибудови.

У селі Знаменівка Новомосковського району через паління нетверезим втратив життя 40-річний місцевий мешканець.

У Павлоградському районі області внаслідок порушення роботи повітряної електромережі знеструмлено 3 населених пункти (села Зелене, Нова Русь, Мар’ївка, загалом 500 абонентів). Відновлювальні роботи заплановані на 19 січня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте