Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
07:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
За період з 15 по 18 січня 2010 року в області сталося 32 пожежі, одинадцять – в обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у дев’ятнадцяти випадках стало необережне поводження з вогнем, у чотирьох – порушення правил пожежної безпеки, у стількох же – коротке замикання в електричних мережах, у трьох – навмисні підпали. Причини ще двох пожеж з’ясовують.

Збитки від вогню склали 258,55 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 652 тис. гривень.

За минулу триденку на пожежах у регіоні загинуло 4 людей, одна постраждала. Так, 16 січня в Заводському районі Дніпродзержинська через паління в нетверезому стані 45-літньої власниці приватного житла загинула її 26-річна донька та 52-річна сестра, сама винуватиця біди отримала опіки тіла й госпіталізована до однієї з міських лікарень.

Наступного дня випадок групової загибелі людей зареєстрований у селі Мар’ївка Магдалинівського району. В одному з приватних будинків, як припускають фахівці, зайнялося через коротке замикання в саморобному електрообігрівачі. На місці пожежі виявлено два трупи – 52-літньої власниці житла та її 35-літнього сина.

Цього ж дня паління напідпитку привело на лікарняне ліжко 42-річного жителя Амур-Нижньодніпровського району обласного центру, який отруївся продуктами горіння.

Окрім пожеж, на Дніпропетровщині у зазначений період сталися й інші надзвичайні події. Так, 15 січня у Тернівському районі міста Кривий Ріг на місцевій водоймі потонула людина, свідками чого стали мешканці довколишніх житлових будинків. Тіло потопельника дістали бійці МНС. Особа чоловіка з’ясовується.

У Жовтневому районі обласного центру, на автошляху «Новий міст», 59-літній водій автомобіля «Дачія-Логан», не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з автівкою «ДЕУ-Ланос». Травмованого винуватця аварії з пошкодженого авта вилучали місцеві рятувальники, чоловіка госпіталізовано.

У тому ж районі Дніпропетровська, на проспекті Карла Марска, через підвищення рівня ґрунтових вод сталося просідання ґрунту. Яму розміром 2 на 3 та завглибшки 2 метри того ж дня засипали. Постраждалих та затримки руху не було.

16 січня в Межівському районі було знеструмлено 394 приватні будинки в селах Райполе та Сухарева Балка. Причиною став обрив дротів лінії електропередач. Аварію ліквідовано впродовж тієї ж доби.

Цього дня у Кривому Розі зареєстровано два анонімні телефонні повідомлення про вибухонебезпечні предмети в культурно-розважальних закладах – у кінотеатрі «Олімп» та в розважальному центрі «5-й елемент», що в Саксаганському районі міста. Піротехніки перевірили зазначені об’єкти та прилеглу територію, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили – виклики виявилися хибними. Під час оперативних дій фахівців вибухотехнічної служби з кінотеатру було евакуйовано 25 глядачів та персонал, розважальний центр у цей час не працював.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте