Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
09:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепродзержинские охранники природы обратились к местной власти и руководителям промышленных предприятий

Днепродзержинские охранники природы обратились к местной власти и руководителям промышленных предприятий
Дніпродзержинська громадська екологічна організація «Голос природи» оприлюднила звернення до місцевої влади та керівників промислових підприємств регіону з проблем охорони клімату, активізації дій щодо технологічного оздоровлення у промисловому секторі.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив виконавчий директор Дніпродзержинської громадської організації «Голос природи» Євген Колішевський.

Представники організації «Голос природи» разом з низкою громадських екологічних структур України брали участь як спостерігачі у міжнародних переговорах з проблем змін клімату (грудень 2009 року, Копенгаген), і звернення до місцевої влади та керівників промислових підприємств має на меті актуалізацію проблемних питань охорони клімату та максимального використання для цього можливостей міжнародних угод.

«У зв’язку з введенням додаткового митного збору на імпортну продукцію з урахуванням енергетичних витрат, що планується у найближчій перспективі у ряді європейських країн за програмами охорони клімату, можуть виникнути серйозні проблеми у металургійній та хімічній галузі. Це безпосередньо стосуватиметься промислових підприємств Придніпровського регіону, створити високий ризик скорочення обсягів експорту продукції. Для того, щоб цього не відбулося місцева влада та керівники підприємств мають докласти максимум зусиль для технологічного оздоровлення за рахунок ресурсів підприємств, державних програм та механізмів міжнародного співробітництва у галузі охорони клімату», — йдеться у зверненні екологічної організації «Голос природи».

Довідка: Дніпродзержинська громадська екологічна організація „Голос Природи” створена у 1999 році. Напрямки діяльності: інформування населення про актуальні природоохоронні проблеми і шляхи їх вирішення, залучення громадськості до природоохоронної діяльності.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте