Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
09:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как мэр Днепродзержинска оценивает смену владельца ДМК

Как мэр Днепродзержинска оценивает смену владельца ДМК
13 січня Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський на брифінгу у виконкомі Дніпродзержинської міської ради у коментарі до ситуації щодо продажу російській компанії контрольного пакету акцій корпорації «Індустріальний Союз Донбасу», якій належало у Дніпродзержинську містоутворююче підприємство ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського» (ДМКД), заявив, що вважає зміну власника фактором забезпечення подальшої стабільності ДМКД.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», Ярослав Корчевський коментує дії ІСД як пошук ефективного інвестора у металургійній сфері діяльності корпорації і розраховує на позитивний вплив нового власника на вирішення проблем модернізації ДМКД з огляду економічного та екологічного зисків.

«Темпи реконструкції підприємства у 2009 році через кризові явища в економіці вповільнилися, банківське кредитування є досить вартісним ресурсом, а інвестиційний партнер може забезпечити можливості подальшого фінансування масштабних програм модернізації з добудовою такої потрібної для підприємства та міста генеруючої станції та реконструкції аглофабрики, що передбачає значне скорочення шкідливих викидів в атмосферу», — сказав Ярослав Корчевський.

За словами міського голови Дніпродзержинська, наразі чутки про виникнення із зміною власника ДМКД певних проблем з виплатою заробітної плати або скороченням персоналу та обсягів виробництва, не мають засад — підприємство продовжує працювати стабільно.

Ярослав Корчевський додав також, що розраховує на укладання угоди територіальної громади про соціальне партнерство з ДМКД, яка протягом останніх 5 років гальмувалася через низку необґрунтованих з боку підприємства та власників причин.

Довідка: ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського» входить до числа шести провідних металургійних комбінатів України за випуском металопродукції. Підприємство засноване у 1889 році, з 1997 р. — відкрите акціонерне товариство. У січні 2009 року 50% плюс 2 акції у корпорації Індустріальний Союз Донбасу» придбала одна з російських компаній.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте