Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
09:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 января

Криминальная сводка на 14 января
Головне управління МВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 13 січня п. р. о 07.30 в с. Орловщина в одному з будинків співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Новомосковського міського відділу міліції був проведений санкціонований обшук, в ході якого у раніше засудженого 36-річного господаря оселі було вилучено 176 патронів калібру 5,6 мм, 31 патрон калібру 7,62 мм та 18 патронів калібру 5,45 мм до автомату Калашнікова.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Новомосковського МВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

2. 13 січня п. р. о 08.30 в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробіт-никами карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції біля одного з будинків по вул. Шахтобудівників у 29-річного громадянина вилучений восьмизарядний газовий пістолет. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, вилучений пістолет визнаний переробленим на вогнепальну гладкоствольну самозарядну зброю.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Павлоградського МВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте