Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
11:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 13 января

Криминальная сводка на 13 января
1. 12 січня п. р. о 00.10 співробітниками сектору карного розшуку Дніпропетровського райвідділу міліції в с. Дороге, в одному з будинків по вул. Миколаївській, з різаною раною горла був виявлений труп 37-річного місцевого мешканця. За скоєння злочину встановлені 23, 28 та 38-річні зловмисники, які 11 січня п. р. близько 23.20 зайшли до будинку постраждалого, де на грунті неприязних відносин вчинили бійку, в ході якої ножем спричинили йому смертельну травму.

Слідчим відділом Дніпропетровського РВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Двоє зловмисників затримані, прийняті заходи до затримання третього зловмисника.

2. 12 січня п. р. в с. Чернетчина співробітниками чергової частини Магдалинівського райвідділу міліції в колодязі нежилого домоволодіння по вул. Леніна був виявлений труп 34-річної місцевої мешканки. Згідно висновку судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок тупої травми шиї, перелому під’язичної кістки та механічної асфіксії. За скоєння вбивства затриманий 22-річний зловмисник, який 10 січня п. р. близько 23.30 в ході з’ясування стосунків зі своєю колишньою сусідкою, в ході виниклої сварки, задушив постраждалу руками, після чого вкинув у колодязь.

Слідчим відділом Магдалинівського РВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вет  (13.01.10 22:14): в Иларионово тож чела замочили и все молчат, наверно как-то сводка фильтруется, и "злодия вже затримано" Ответить | С цитатой
Критикъ  (13.01.10 17:05): Народ сам себя мочит. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте