Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
09:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 8 января

Криминальная хроника на 8 января
7 січня п. р. о 17.30 в одному з будинків в с. Олександрівка Криничанського району з колото-різаним пораненням був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 28-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками Криничанського райвідділу міліції затримана 30-річна співмешканка вбитого. Як було встановлено, 7 січня близько 17.00 у своїй оселі співмешканці вживали спиртні напої. Між чоло-віком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала пост-раждалому смертельне поранення. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слід-чим відділом Криничанського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

7 січня п. р. о 08.20 в одній із квартир по вул. Саранській м. Дніпропетровська з гематомами потиличної частини голови був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вда-лося встановити: постраждалою є 47-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції затриманий 31-річний раніше засуджений син вбитої. Як було встановлено, 6 січня о 20.30 за місцем мешкання на грунті раніше виниклих неприязних відносин зловмисник руками завдав матері смертельні травми голови. Наразі за даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції по-рушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалого»).

4 січня п. р. близько 18.00 біля одного з будинків с. Братське Софіївського району співробітниками Софіївського райвідділу міліції у непрацюючого 38-річного громадянина вилучена граната без запалу часів Великої Вітчизняної Війни. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена граната є спорядженим корпусом ручної гранати Ф-1 промислового виготовлення та відноситься до категорії вибухових при-строїв. Наразі за даним фактом слідчим відділом Софіївського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте