Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
09:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«ДнепроАзот» обыграл «Грифонов»

«ДнепроАзот» обыграл «Грифонов»
В єдиному сьогоднішньому матчі чемпіонату Суперліги «ДніпроАзот» обіграв «Грифонів» з рахунком 85:69 (19:26, 21:18, 24:12, 21:13).

«ДніпроАзот» (Дніпродзержинськ): Мортон – 19 очок + 13 підбирань + 3 блок-шоти; Карім – 15 очок + 9 підбирань + 8 передач + 3 перехоплення; Крівцов – 11 очок + 8 підбирань; Дикий – 8 очок + 7 підбирань; Сокур – 8 очок + 6 підбирань.

«Грифони» (Сімферополь): Атанацкович – 27 очок + 3 підбирання + 3 передачі; Кузнєцов – 21 очок + 8 підбирань; Сізов – 11 очок + 6 підбирань.

«Грифони», подолавши свої проблеми, в останній момент все ж таки приїхали до Дніпродзержинська на календарну гру проти місцевого «ДніпроАзота» і з перших хвилин матчу продемонстрували свою абсолютну готовність до нього. Ведені сербським легіонером Стефаном Атанацковичем за відсутності інших іноземців, у першій чверті вони видали гру, яка принесла їм перемогу в десятихвилинці – 26:19. Чудово в ці хвилини виглядав вищезгаданий Атанацкович, котрий зрештою із 27 очками став найрезультативнішим гравцем матчу. Втім, до великої перерви «ДніпроАзоту» вдалося дещо наблизитися в рахунку до сімферопольцям – 40:44.

А після відпочинку позначилося те, що гості приїхали до Дніпродзержинська в усіченому складі, та й баскетболісти господарів додали у грі, через що третя і четверта чверті залишилися за «ДніпроАзотом», у складі яких вже традиційно виділялися американські легіонери Ламар Карім і Мігель Мортон. Відзначимо, що наприкінці поєдинку, коли його доля вже була вирішена, на майданчику з'явилося кілька баскетболістів з дубля «Грифонів». Цікаво, що в останні півтори хвилини четвертої чверті обидві команди не набрали очок. Тим не менше, в підсумку – хай і не легкий, але очікуваний виграш «ДніпроАзота», а «Грифони» поки що, як і раніше, залишаються без перемог у чемпіонаті Суперліги.

Олександр Вржина, головний тренер БК «Грифони»:
Перші хвилин 25-27 ми провели чудово, але потім на фоні втоми та травм, враховуючи ще й втрату двох провідних гравців у сьогоднішньому матчі, ми віддали перевагу супернику. Ми катастрофічно програли підбір… Головною проблемою для нас став Мортон, а в нашій команді не знайшлося гравця, котрий зумів би йому протистояти. Крім того, наш перший номер Атанацкович спершу грав чудово, але потім втомився. А допомогти не було кому. Найголовніша наша проблема – хвороби та травми гравців. Це вже не перший матч сезону, який ми програли не зі своєї вини.

Георгій Ступенчук, головний тренер БК «ДніпроАзот»:
Перші дві чверті були дуже складними. «Грифони», хоч і приїхали не повним складом, виглядали дуже гідно. Поставили доволі складні завдання перед нами як у захисті, так і в нападі. Але в другій половині хлопці вирівняли гру – за рахунок швидкого прориву ми наздогнали суперника та вийшли вперед. Особливо добре відіграли третю чверть. І завершення гри наша команда, яка за складом була сильнішою, за рахунок досвіду провела потужніше.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте