Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
11:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 4 января

Криминальная хроника на 4 января
02 січня 2010 року о 12.05 до чергової частини Дніпропетровського МУ ГУМВС України в Дніпропетровській області по телефону «102» надійшло повідомлення від начальника передвиборчого регіонального штабу по Дніпропетровській області кандидата в Президенти України Гриценка А.А. про те, що з приміщення вищезазначеного штабу, розташованого по вул. Комсомольській в Бабушкінському районі м. Дніпропетровська, скоєно крадіжку.

Виїздом на місце події було встановлено: в період часу з 20.00 год. 30 грудня 2009 року до 11.30 год. 02 січня 2010 року невідомий, зламавши металеві двері запасного входу, проник до приміщення передвиборчого регіонального штабу на першому поверсі двоповерхового житлового будинку, звідки викрав системний блок та 3 монітора «Самсунг». Будинок охороною не забезпечений. За даним фактом СВ Бабушкінського РВ міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 ч. 3 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

Вживаються заходи щодо встановлення та затримання зловмисників. Хід досудового слідства у кримінальній справі поставлено на контроль керівництва ГУМВС України в Дніпропетровській області.

За скоєння подвійного вбивства місцевих мешканок, трупи яких були виявлені 30 грудня 2009 року в сміттєвій ямі на подвір’ї свого домоволодіння по вулиці Петрозаводській, що в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська, співробітниками сектору карного розшуку АНД райвідділу міліції Дніпропетровського МУ за скоєння злочину затриманий раніше засуджений 26-річний чоловік, який 21 грудня 2009 року близько 23.00, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння за місцем спільного мешкання, в літній кухні домоволодіння на грунті раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинив смертельне ножове поранення в шию своїй дружині та сокирою смертельну рубану рану голови тещі, після чого з метою приховання злочину трупи виніс до сміттєвої ями. Знаряддя злочину – сокиру – вилучено.

3 січня 2010 року о 11.10 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції звернувся 54-річний громадянин та повідомив, що 2 січня близько 19.30 біля під’їзду одного з будинків по вулиці Варейкіса, невідомий, побивши руками та ногами по тулубу і обличчю, під погрозою ножа заволодів грошима 100 грн. та 200 доларів США. Співробітниками патрульної служби затриманий раніше засуджений 39-річний чоловік. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучений. Слідчим відділом АНД райвідділу вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


3  (05.01.10 20:48): а понту ? Ответить | С цитатой
2  (05.01.10 16:08): аналогично Ответить | С цитатой
1  (05.01.10 14:34): без коментов Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте