Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
09:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 30 декабря

Криминальная сводка на 30 декабря
Головне управлiння МВС у Днiпропетровськiй областi повiдомляє. 1. 29 грудня п. р. о 21.30 до співробітників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького МУ звернулася 38-річна місцева мешканка та повідомила, що близько 20.00 біля одного з будинків по пр. Перемоги невідомий, шляхом ривка, заволодів її мобільним телефоном «Нокіа».

За скоєння злочину співробітниками сектору карного розшуку Інгулецького РВ міліції затриманий 28-річний зловмисник. Викрадене вилучено. Наразі проводиться перевірка.

2. 29 грудня п. р. о 16.45 до співробітників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського МУ звернулася 56-річна місцева мешканка та повідомила, що близько 16.00 біля одного з будинків по вулиці Ватутіна невідомий, вдаривши рукою по обличчю, заволодів її сумочкою з грошима 1 тис. грн., мобільним телефоном «Нокіа», особистими документами та продуктами харчування.

За скоєння злочину співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей затриманий 16-річний зловмисник. Наразі проводиться перевірка.

3. 29 грудня п. р. о 17.30 біля одного з будинків по пр. Аношкіна у раніше засудженого 38-річного чоловіка співробітниками сектору карного розшуку Дніпродзержинського МУ міліції вилучений стартовий пістолет «DESSERT FALKON CALL», пристосований для стрільби патронами калібру 9 мм.

Слідчим відділом Дніпродзержинського МУ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте