Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
16:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 28 декабря

Криминальная сводка на 28 декабря
1. 5 грудня п. р. в одному з будинків м. Верхньодніпровська виникла пожежа, після якої був виявлений труп господарки оселі. Судово-медичні експерти встановили: жінку вбили, а потім намагалися зімітувати нещасний випадок. Пошуки зловмисника тривали три тижні. За скоєння злочину співробітниками Верхньодніпровського райвідділу міліції затриманий 40-річний раніше засуджений мешканець м. Дніпропетровська. Як було встановлено, 4 грудня близько 14.00 зловмисник шляхом вільного доступу зайшов до будинку господарки та почав вимагати гроші у жінки. Отримавши відмову, чоловік руками завдав жертві смертельні удари по голові та тулубу. Після чого викрав пульт від телевізору та з метою приховання злочину підпалив будинок. За даним фактом слідчим відділом Верхньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 3 листопада п. р. о 10.05 до Царичанського райвідділу міліції звернувся 49-річний мешканець с. Преображенка – директор одного з фермерських господарств. Заявник повідомив про те, що о 09.30 четверо невідомих осіб, на обличчях яких були одягнені маски з прорізями для очей, шляхом вільного доступу зайшли до його будинку та з невстановленого пістолета здійснили один постріл в підлогу, а другий в бік його 48-річної дружини. Остання отримала травматичне поранення черевної стінки. Зловмисники зв’язали 20-річного сина господаря та заволоділи грошима у сумі 31 тис. 460 грн., ювелірними виробами, мобільним телефоном та двоствольною мисливською рушницею, що належала господарю будинку. З награбованим кримінальний квартет зник з місця події на автомобілі «Шевроле». Постраждалу жінку госпіталізували до однієї з місцевих лікарень. У Дніпропетровському регіоні негайно був введений оперативний план «Сирена». На розкриття зухвалого злочину задіяли більше тисячі співробітників ГУМВС України в області та весь особовий склад Царичанського РВ міліції. Менш ніж за два місяці за скоєння розбійного нападу були затримані п’ятеро осіб: двоє мешканців м. Симферополь 21 та 23 років, 47-річний мешканець Полтавської області та два чеченця – громадяни Росії – 27 та 29 років. Знаряддя злочину – пістолет травматичної дії та викрадену двоствольну мисливську рушницю – вилучено. За даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 19 грудня п. р. о 07.35 в м. Марганець в терміналі одного з банків по вул. Київській виникла пожежа. Як було встановлено, цей термінал вмонтований на першому поверсі п’ятиповерхового будинку, з тильної сторони якого розташована аптека. Слідча комісія встановила, що внаслідок пожежі була пошкоджена комп’ютерна система банкомату, а також віконна фасадна частина та стеля аптеки на площі 10 кв. метрів. Евакуація мешканців будівлі не проводилася. Задимлення квартир не було. Співробітниками міліції з місця пожежі вилучена пластикова пляшка із запахом, характерним для легкозаймистої речовини. За висновком Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС в Дніпропетровській області пожежа виникла внаслідок вибуху. Через тиждень після події за скоєння злочину співробітниками Марганецького міського відділу міліції затримані троє непрацюючих молодиків віком від 20 до 23 років. Слідством встановлено, що 19 грудня близько 02.00 з вказаного банкомату зловмисники намагалися здійснити крадіжку грошей за допомогою металевого лому та трьох пляшок з бензином. Не змігши отримавши кошти, трійця змушена була з місця злочину зникнути. Нині за даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 194 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне знищення або пошкодження майна, шляхом підпалу»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


[email protected]  (29.12.09 10:14): Ув. бармалей, у нас ведь в городе никогда, ничего НЕ ПРОИСХОДИТ... В области постоянно происшествия...а у нас тишь да гладь... Эх, если бы так и было... Ответить | С цитатой
бармалей  (28.12.09 19:17): это сводка по городу или по области ?... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте