Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
11:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Зустрічаймо Новий рік зі «Співаником»!

Зустрічаймо Новий рік зі «Співаником»!

Розпочинається гаряча пора зимових свят із традиційними танцями та піснями. Гурт «Вертеп» саме до цієї пори підготував сюрприз для своїх прихильників: новий альбом найвідоміших народних пісень «Співаник»!

Цей альбом є другою платівкою, яку презентуватимуть музики цього року і п'ятою в загальній дискографії гурту. На відміну від весняного та досить експериментального альбому «Віршоспіви», основу якого складали джаз-рокові та ф‘южн-награвання на вірші сучасних українських поетів, «Співаник» є легковпізнаваним та етнічно-рідним для слухача від 5 до 95 (а дай Боже Вам здоров‘я й до 125) років. Усім знані пісні можна буде легко підспівати за святковим столом, розучувати на шкільних уроках музики, а чи піднімати ними настрій, слухаючи в ранковому плеєрі або автомагнітолі!

На слухачів «Співаника» чекає звичний набір музичних інструментів України – від бандури й сопілки до баяна та бухала. Виконання традиційних пісень приємно здивує розмаїттям: тут і акапельні солоспіви, й дуети, й гучні хори. Пісні на альбомі підібрані за принципом мозаїки: тужливі застільні композиції, весільно-танцювальні пісні, героїчний епос та жартівливі пісні складуться в цілісну картину почуттів слухача. Присутні на альбомі й цілих два славня – гімн українських січових стрільців «Ой, у лузі червона калина похилилася» та народня версія гімну України.

Гармонійно оздобили платівку «Співаник» роботи відомої полтавської художниці Тетяни Кобзар , картини якої представлені в приватних колекціях багатьох країн світу. Над дизайном альбому спільно працювали молоді дніпропетровські дизайнери Дарія Малиновська та Володимир Недогода, фотосесію оновленого складу «Вертепу» здійснено талановитим дніпропетровським фотографом Олександром (Пушкіним) Кузьмюком .

Трек-лист альбому:

Партнерами виходу альбому стали Юрій Щербак, громадянський актив Дніпра ГРАД, та фонд Святослава Олійника «Культурна столиця».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Chyzh  (25.12.09 14:35): 2 Димася:
дякуємо! Слідкуйте за нашею афішею!
Ответить | С цитатой
Димася  (24.12.09 17:18): Замечательный Співаник! МОЛОДЦЫ! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте